jakub106GTI Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: voštík A jak je to s homologaci? Nekatapultuje te kdyz to do neceho celene nakouris? No to nevím protože když se to stane budu se s vámi bavit z nebe nebo z pekla Citovat
Fusion Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Fusion Co sem tam tak prohlížel tak mě to přijde strašně předražený. Jedna sedačka je blbost takže dát 40 tisíc za sezení je šílenost. To jsi se díval asi na nějaký lepší značky nějaký recaro a tak...Tyto se v páru pohybují s pojezdy od 10 do 15 tisíc Jojo, máš pravdu, tak to zas není taková pálka. Sice nevím jak vypadají origa ale co je nechat krásně očalounit, vyšlo by to na podobný peníze si myslím. Citovat
voštík Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: voštík A jak je to s homologaci? Nekatapultuje te kdyz to do neceho celene nakouris? No to nevím protože když se to stane budu se s vámi bavit z nebe nebo z pekla Jsem myslel, jestli se neutrhne z kolejnic... to by ti teoreticky melo pomoct Jinka se muzes kouknout jeste sem http://www.mk-racing.cz/bimarco.htm (a maji dokonce homologaci FIA, coz uz neco znamena) a ceny nejsou nijak premrsteny a calouneni si muzes domluvit jaky chces, dokonce i s vysivkou za maly poplatek Citovat
jakub106GTI Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: voštík Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: voštík A jak je to s homologaci? Nekatapultuje te kdyz to do neceho celene nakouris? No to nevím protože když se to stane budu se s vámi bavit z nebe nebo z pekla Jsem myslel, jestli se neutrhne z kolejnic... to by ti teoreticky melo pomoct Tak jsem se díval na ty stránky a ty sedačky jsou sice krásný ale jsou to skořepiny:( ale májí tam spousty věcí co mě zajímají Jinka se muzes kouknout jeste sem http://www.mk-racing.cz/bimarco.htm (a maji dokonce homologaci FIA, coz uz neco znamena) a ceny nejsou nijak premrsteny a calouneni si muzes domluvit jaky chces, dokonce i s vysivkou za maly poplatek Citovat
voštík Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Aha, omlouvam se, prehlid jsem to stelovani... ale jednu tam maji taky - model RS = to uz bys moh pak nalepit i na zadek neco z Fobie nebo Koktafky Jo a jeste ti dam jednu radu - nekoukej jen na cenu, ale i na material calouneni, konstrukce... jestli ti k tomu daji adaptery na kolejnice a tak... [upravil dne 27/5/2008 voštík] Citovat
jakub106GTI Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: voštík Aha, omlouvam se, prehlid jsem to stelovani... ale jednu tam maji taky - model RS = to uz bys moh pak nalepit i na zadek neco z Fobie nebo Koktafky Jo a jeste ti dam jednu radu - nekoukej jen na cenu, ale i na material calouneni, konstrukce... jestli ti k tomu daji adaptery na kolejnice a tak... No rád bych si je třeba vyzkoušel jak se v tom třeba sedí ale to je dost těžký když je to vše přes net na objednávku nevím o nikom kdo to má. Ty RS mají jen rozměry ale v nabídce pak chybí škoda... [upravil dne 27/5/2008 voštík] Citovat
KoNG Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Jen otázka mám si ty origo nechat nebo je prodat? prodat a místo nich koupit 1 sedačky EDIT: Ale k takovým sedadlům to chce i 4bodový pásy ne ? [upravil dne 27.5.2008 KoNG] Citovat
voštík Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 O ty RS si klidne napis, urcite je nabizeji. Na vyzkouseni si muzes domluvit schuzku v Praglu na zahradaku.. Je to kousek od Pezoti restaurace Citovat
voštík Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 No jasan Valachu ale to muzem probrat jinde, tady to frci o sedackach Citovat
OldtimerMan Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 No ještě mi řekni že se tam u ,,kofoly\" stojí né ,sranda, ale aby se neřeklo tak nejhezčí sou ty 2:super jo a do Práglu jedu asi za týden,tak mi aspoň řekněte kterým směrem mám jít od toho chlápka na koni:aut Citovat
voštík Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Od chlapka na koni je to daleko... http://www.restaurace-peugeot.cz/ Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Tak pokud bych já měnil sedačku v autě , zvolil bych tuto Citovat
oni Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Jen otázka mám si ty origo nechat nebo je prodat? hele a jaky mas origo?treba bych mel zajem? Citovat
jakub106GTI Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 Původně zaslal: oni Původně zaslal: jakub106GTI Jen otázka mám si ty origo nechat nebo je prodat? hele a jaky mas origo?treba bych mel zajem? No ty origo jsou origo:)ne počkej najdu fotku:) Citovat
oni Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: oni Původně zaslal: jakub106GTI Jen otázka mám si ty origo nechat nebo je prodat? hele a jaky mas origo?treba bych mel zajem? No ty origo jsou origo:)ne počkej najdu fotku:) jasne,cekam... Citovat
jakub106GTI Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 Tak koukám že fotku sedaček tady nemám:( jen jedna fotka ale tam fakt nejsou vidět, ale jsou to ty origo ze sportíka a jsou cerno žlutý Citovat
jakub106GTI Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 EDIT: Ale k takovým sedadlům to chce i 4bodový pásy ne ? To je jasný Citovat
oni Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Tak koukám že fotku sedaček tady nemám:( jen jedna fotka ale tam fakt nejsou vidět, ale jsou to ty origo ze sportíka a jsou cerno žlutý a jsou textilni nebo polokuze? no zalezi jak mocnekoho vozis vzadu? Citovat
jakub106GTI Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 Původně zaslal: oni Původně zaslal: jakub106GTI Tak koukám že fotku sedaček tady nemám:( jen jedna fotka ale tam fakt nejsou vidět, ale jsou to ty origo ze sportíka a jsou cerno žlutý a jsou textilni nebo polokuze? no zalezi jak mocnekoho vozis vzadu? No předek je textilní a zadní strana je taková ta koženka. Vzadu?Tak jsem snad nikdy nikoho nevezl:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.