Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravíčko, koupil jsem p 205 1,1, r.v.90 a rád bych dokoupil liťáky. bohužerl jsem však analfabet, a tak nevím, co tam pásne. teď jsou tam nějaké 13palcové kola.

mám možnost koupit 15palcovky, rozměry gumy 195/50 R15 82H, jenže nevím, jestli mi pásnou i bez úprav. borec to prodává, jelikož mu při zatáčení u jeho p106 dřou o podběhy, stejně tak na zadku, když je zatížený. předpokládám, že se stejným problémem bych se potýkal i u svého vozítka, je to tak?

jinak poraďte, prosím, jaké rozměry jsou pro alu kola na p205 nejvhodnější, aby nebylo nutné nic upravovat. díky

Odesláno

Měl jsem na své 205 v techničáku 185-55-15, normal 4krát 108,ale ET už nevím....,byly to speedline original

nic mi nikde nedřelo...

[upravil dne 25/5/08 ozzy1956]

Odesláno

Mam dojem ze by ty robili podobnu neplechu ako kamaradovi na 106 ke. Tieto kola by som videl ako ideal pre 306 ...

Ale neviem, skor by som to vyskusal. Nazory sa lisia, niekomu skrkaju, niekomu nie...

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

nevim nevim mě už 185 šířka škrtala na straně řidiče o převodovku při plnym vytočení kol směrem doprava :myslim

Mel sem GTi--je tam jiná náprava:)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: aaischa

nevim nevim mě už 185 šířka škrtala na straně řidiče o převodovku při plnym vytočení kol směrem doprava :myslim

Mel sem GTi--je tam jiná náprava:)

ták to ju :) to by to vysvetlovalo :)

Odesláno

popravdě jsem si myslel, i přes své omezené znalosti, že dávat tak široké 15 palcové kola na 1,1 je hovadina, ale potřeboval jsem si to ověřit. na gti 15 jsou, ale to je přeci jen trochu jiné auto .-)

díky všem za názory, poohlédnu se po čtrnáctkách, nebo možná ještě lépe po 13 alu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...