Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pysta1

Ja hovorím že nekupuj! Starý model mal hroznú palubovku, by som sa asi nevedel kukať na tie hrozné fukáre... :bojim

Na tie fukáre čumím už pár rokov. :D :D Zvykol som si.

Odesláno

To Mi-cko sa uz predava velmi dlho... Pred rokom bolo tiez na predaj... Su tam menene obe dvere na strane sofera, a povodny majitel tvrdil ze to menil lebo boli hrdzave...Ale ziadne stare auto neje dokonale,,, Takze ked to nemas nejak velmi od ruky tak to chod pozret....;)

Odesláno

PASTOREK--- ale ľahko by si si zvykol aj na novú palubovku, čo povieš? Ak by som mal už dať penize, aj keď nie moc, tak už nech to aspoň neako vyzerá! Ale ja píšem len svoj názor, a radím dobre - nekupuj to. :papa

Odesláno

No nevím, z těch fotek mi připadá, že to auto je minimálně dvoubarevný, ne-li tříbarevný a dobouchaný jak svině...asi bych to nebral, navíc najetých 200000 km znamená, že buď se mu s tím nechtělo psát nebo to má nalítaný 10x kolem zeměkoule...ale za prohlídku nic nedáš, a hlavně, auto se zase až tak nekupuje podle palubovky :D

Odesláno

To pysta: no asi su úchyl, ale mě se ta palubka líbí, ne proto, že na ni každý den čumím, ale prostě je taková řekněme avantgardně futuristická.....:D Právě ta nová mi připadá taková tuctová, nemá moc rozdílů oproti dalším autům.....:D A při návrhu taky záleží, jestli bylo pondělí nebo středa, že ano....:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...