QiBoN Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 ahoj zdravim, chtel bych se vas zeptat jaka alu kola jdou pridelat na peugeota 406 1.8i 16v rv.1996? dekuji mnohokrat Citovat
QiBoN Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 ferry .. no dobry ale ten prvni odkaz jsou nejake dodelane..? a na tech druhych je tam celkem dost zawazi a predstavoval bych si nejakou tmavou barvu cernou matnou asi mam na mysli je tu obchod s neoriginalnimi koly ... mam dojem treba dotz jako znackowe ale ne peugeotove tak prave jake kola se daji na toho pezoutka nasadit (abych vedel co jim mam rict na co se ptat) .? popripade bylo by vice takovych odkazu jak jsi mi poslal.? dekuji moc Citovat
QiBoN Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 nebo jak se to rozeznava abych vedel ze mi pujdou nasadit na meho pezoutka..? a jake doporucujete.? prave estli bych tam mohl mit treba tyto http://auta.i-bazar.cz/pneu-kola/alu-kola-peugeot-17-429154/ [upravil dne 21.5.2008 QiBoN] Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 stačí když řekneš 4x108 ET 18 Ty kola na tvém odkazu jsou už prodaný. Jsem mu psal jaké mají ET a došla mi odpověd že už jsou pryč [upravil dne 21.5.2008 čakom] Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 4 šrouby, 108 průměr kružnice v které jsou díry na šrouby, ET zális kola Citovat
QiBoN Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 a co treba velikosti nebo tak.? ja mam dojem ze mam predepsano 14 nebo 15 to si muzu dat treba i 17-tky jak to je? :myslim:myslim:mad::mad: a co treba tyhle to je docela pekna nabidka.? http://www.pneu-magika.cz/produkt/orig-peugeot-2 [upravil dne 21.5.2008 QiBoN] Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 17\" můžeš dat ale asi to nezapíšeš do TP. Ještě jsem nepotkal někoho kdo by měl zapsaný 17\" v TP. Já mám třeba 16\" a v TP je nemám. na tom dalším odkazu jsou kola s ET 25 někde jsem četl že to tam jde dat bez problémů ale pak ty kola budou utopený. Chtělo by to tam podložku 10mm Citovat
QiBoN Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 tak to by chtelo pak jezdit na technickou treba se zimnimi koly.? to by slo ne.? a jak by to bylo kdybych nekde potkal policii bylo by vse dobry nebo by byly nejake problemy.? pak by me este zajimalo co tyto kola a opotrebeni dalsich dilu.? nekde jsem slysel ze to ma vliv na cepy a dalsi veci.? co to znamena ze jsou kola utopeny.? ja myslel ze cim nizsi je cislo et tak kola vice lezou ven Citovat
chuck11 Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: QiBoN a co treba tyhle to je docela pekna nabidka.? http://www.pneu-magika.cz/produkt/orig-peugeot-2 [upravil dne 21.5.2008 QiBoN] Aby sis nemyslel těch 2500,- je cena za jeden disk ne za 4,jen pro jistotu:papa Citovat
chuck11 Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: QiBoN tak to by chtelo pak jezdit na technickou treba se zimnimi koly.? to by slo ne.? a jak by to bylo kdybych nekde potkal policii bylo by vse dobry nebo by byly nejake problemy.? pak by me este zajimalo co tyto kola a opotrebeni dalsich dilu.? nekde jsem slysel ze to ma vliv na cepy a dalsi veci.? co to znamena ze jsou kola utopeny.? ja myslel ze cim nizsi je cislo et tak kola vice lezou ven JJ je to řešení jezdit na technickou se zimákáma.No pokud bys mněl ty originály Peugeot tak si myslím že by si toho ani cajti nevšimli.S tím ET je to tak jak píšeš,čím menší Et tím víc polezou jako by z blatníku,čím větší ET tím budou víc zalezlé. Citovat
QiBoN Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: QiBoN a co treba tyhle to je docela pekna nabidka.? http://www.pneu-magika.cz/produkt/orig-peugeot-2 [upravil dne 21.5.2008 QiBoN] Aby sis nemyslel těch 2500,- je cena za jeden disk ne za 4,jen pro jistotu:papa jj to vim v pohode Citovat
QiBoN Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 a takze et 25 je \"vysoke cislo\" ? proto by byly potreba ty 10mm podlozky.? co by se stalo kdyby si policajti vsimly.? jak velka pokuta nebo co by se delo.? Citovat
Guest servisman Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 záleží na koho narazíš pokuta zabeven TP či při nehodě nemusíš dostat nic od pojištovny. Citovat
QiBoN Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 aha a kde najdu jaka kola tam musim mit(predepsana).? ve velkem tp.? ci je to i v malem.? nebo jak je to u peugeotu 406 1.8 16v rv.1996.? tak to asi riskovat nebudu [upravil dne 21.5.2008 QiBoN] Citovat
Guest servisman Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 ve velkém TP jsou napsána jak kola tak i pneu,max já mám pak dole připsanou alternativu. Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: QiBoN a jak by to bylo kdybych nekde potkal policii bylo by vse dobry nebo by byly nejake problemy.? pak by me este zajimalo co tyto kola a opotrebeni dalsich dilu.? nekde jsem slysel ze to ma vliv na cepy a dalsi veci.? Mě několikrát chytli a kola je vůbec nezajimali ty jsou zapsány stejně ve velkém TP. Co se týče opotřebení dílů tak u mě je to v pohodě kola mám rok a zatím jsem nic neměnil a to mám ještě celý auto hozený o 4 cm dolů. Citovat
QiBoN Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: QiBoN a jak by to bylo kdybych nekde potkal policii bylo by vse dobry nebo by byly nejake problemy.? pak by me este zajimalo co tyto kola a opotrebeni dalsich dilu.? nekde jsem slysel ze to ma vliv na cepy a dalsi veci.? Mě několikrát chytli a kola je vůbec nezajimali ty jsou zapsány stejně ve velkém TP. Co se týče opotřebení dílů tak u mě je to v pohodě kola mám rok a zatím jsem nic neměnil a to mám ještě celý auto hozený o 4 cm dolů. takze to by to policajti jedine museli chtit resit a delat problemy .. tak to docela jde pak este ale to povinny ze by ti nemuseli nic zaplatit pri nehode .. ale ja mam dojem ze mam alternativy 16 .. takze bych sehnal o palec mensi a mate nejake odkazy na pekna kola.? Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Tak pokud máte někdo nějakej odkaz na nějaký pěkný kola tak sem s ním:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.