Linkisek Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Ahojky, protože je obrovské množství barev a odstínů nedokážu se rozhodnout jakou barvu zvolit ... proto bych Vás milí členové Peugeot clubu chtěl poprosit o Vaše nápady ... Původně jsem chtěl odstranit jen pár drobnůstek ... Citovat
Linkisek Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Ale protože lakýrník netrefil odstín a po celé karoserii jsou kosmetické vady rozhodl jsem se pro celolak ... Citovat
Mitja Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Zkusim ti to trochu ulehčit.. tady mas inspiraci černá: [upravil dne 18.5.08 Mitja_] Citovat
jarajarda Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Linkisek Ahojky, protože je obrovské množství barev a odstínů nedokážu se rozhodnout jakou barvu zvolit ... proto bych Vás milí členové Peugeot clubu chtěl poprosit o Vaše nápady ... Původně jsem chtěl odstranit jen pár drobnůstek ... Volil bych tu tmavou modrou metlu jako máš v avataru, ta je nádherná Citovat
Linkisek Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Na takovéto pokusy jsem mohl poskytnout fotku se světly i blatníkem, ale i tak Ti Mitjo_ strašně moc děkuji Citovat
Mitja Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Linkisek Na takovéto pokusy jsem mohl poskytnout fotku se světly i blatníkem, ale i tak Ti Mitjo_ strašně moc děkuji Jeste pořád můžeš , nahraj foto a rekni si jake barvy chces vyzkouset.. Citovat
chotemicak Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Ta zelená nemá chybu :super :mrk Citovat
Linkisek Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Tak tady jedna z posledních foteček ... [upravil dne 18/5/08 Linkisek] Citovat
Linkisek Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Protože mám světlý interiér, který bych rád nechal vyniknout a nechci připomínat německý taxík raději bych nějakou z tmavších odstínů, ale třeba taková měňavka, samozřejmě nemyslím deset prolínajících se barev ale spíš něco decentnějšího by mi taky nevadilo ... pár flip-flopů zde: http://www.autozivnas.cz/FlipFlopbarvy/index.html ... A jedna fotečka pro inspiraci ... Citovat
subin Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Ten interiér je ,řek bych,že by se k tomu hodila opravdu nějaká tmavší barva,pak to krásně vynikne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.