Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím lidi, měl bych dotaz na výběr autoradia zda jít do tohoto radia http://www.ahifi.cz/autoradia/alpine-cde-9884r.html nebo stačí toto http://www.prohifi.cz/autoradia-s-cd/panasonic-cq-c3305n. Začínám si zařizovat ve 307 hudbu, do předu jsem zvolil helix 62 a dozadu jsem vyrobil plato a do něj vložil ovály helix 69.Nynní bych chtěl vyměnit origo radio na kazety za jeden s těchto modelů, ale chci aby mi fungovalo ovládání pod volantem.Hudbu poslouchám všehochuť od Nightwish až po Taneční ligu, prostě co mě zaujme to hraje.Děkuji za pomoc jsem v tomhle oboru laik,ale i přesto celkem štoura.

Odesláno

Mám Alpine 9880R a naprostá spokojenost, po zvukový stránce je to super, ale i co se týká funkčnosti a ovládání je perfektní, vše je po ruce, a vyhledávání podle složek nebo skladeb je taky super, předtím jsem měl Sony a tvrdil jsem že hraje pěkně, po vyměně jsem zjistil že oproti Alpine zase tak moc pěkně nehrálo.

Tady je naživo, aby jsi to viděl taky jak to vypadá ve skutečnosti, ne jen z obrázku prodejce;)

alpinebb0.jpg

[upravil dne 19/5/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

Moc díky za odpovědi. Ještě mne, ale zajimá zda-li teda, když si vyberu radio Alpine, půjde to ovládání pod volantem co se týče přepínání stanic a volume. Jestli existuje nějaká redukce nebo to bude fungovat bez ní na tu 307? Díky:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Mám Alpine 9880R a naprostá spokojenost, po zvukový stránce je to super, ale i co se týká funkčnosti a ovládání je perfektní, vše je po ruce, a vyhledávání podle složek nebo skladeb je taky super, předtím jsem měl Sony a tvrdil jsem že hraje pěkně, po vyměně jsem zjistil že oproti Alpine zase tak moc pěkně nehrálo.

Tady je naživo, aby jsi to viděl taky jak to vypadá ve skutečnosti, ne jen z obrázku prodejce;)

alpinebb0.jpg

A jak máš repro Radku, origo?

Odesláno

Určitě Alpine ... patří mezi top radia a zvláště ten model co jsis vybral je hodně dobrý a mohu jen doporučit. Mám s ním nějaké zkušenosti a nešlápneš vedle a pořád to bude Alpine kvalita. Asi jak by jsi vybíral mezi Audi a Škodovkou ...

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Původně zaslal: Radek Hurvajz

A jak máš repro Radku, origo?

Repro mám neorigo 4 x modrý koaxialní Clarion 16,5cm + ted asi 14 dní origo výšky, díky tomu je tam výšek až moc, ale je v plánu výměna vepředu za komponentní asi Helix nebo Magnat, ještě nevim, uvidim co se najde, dozadu by to asi chtělo větší ovály;)
Odesláno
Původně zaslal: majlan

Moc díky za odpovědi. Ještě mne, ale zajimá zda-li teda, když si vyberu radio Alpine, půjde to ovládání pod volantem co se týče přepínání stanic a volume. Jestli existuje nějaká redukce nebo to bude fungovat bez ní na tu 307? Díky:myslim

zkus mrknout na www.stualarm.cz .... treba tam tu redukci mit budou, jinak o tu packu prijdes ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...