majlan Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Zdravím lidi, měl bych dotaz na výběr autoradia zda jít do tohoto radia http://www.ahifi.cz/autoradia/alpine-cde-9884r.html nebo stačí toto http://www.prohifi.cz/autoradia-s-cd/panasonic-cq-c3305n. Začínám si zařizovat ve 307 hudbu, do předu jsem zvolil helix 62 a dozadu jsem vyrobil plato a do něj vložil ovály helix 69.Nynní bych chtěl vyměnit origo radio na kazety za jeden s těchto modelů, ale chci aby mi fungovalo ovládání pod volantem.Hudbu poslouchám všehochuť od Nightwish až po Taneční ligu, prostě co mě zaujme to hraje.Děkuji za pomoc jsem v tomhle oboru laik,ale i přesto celkem štoura. Citovat
Yantschi Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Na Tvojom mieste by som urcite siel do Alpinu, ma bezkonkurencne najkvalitnejsi zvuk. Otazne, ci Ti bude postacovat hlasitost, pripadne porozmyslat nad kombinaciou zosik-woofer. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Mám Alpine 9880R a naprostá spokojenost, po zvukový stránce je to super, ale i co se týká funkčnosti a ovládání je perfektní, vše je po ruce, a vyhledávání podle složek nebo skladeb je taky super, předtím jsem měl Sony a tvrdil jsem že hraje pěkně, po vyměně jsem zjistil že oproti Alpine zase tak moc pěkně nehrálo. Tady je naživo, aby jsi to viděl taky jak to vypadá ve skutečnosti, ne jen z obrázku prodejce;) [upravil dne 19/5/08 Radek Hurvajz] Citovat
majlan Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Moc díky za odpovědi. Ještě mne, ale zajimá zda-li teda, když si vyberu radio Alpine, půjde to ovládání pod volantem co se týče přepínání stanic a volume. Jestli existuje nějaká redukce nebo to bude fungovat bez ní na tu 307? Díky:myslim Citovat
MatrixChose Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Mám Alpine 9880R a naprostá spokojenost, po zvukový stránce je to super, ale i co se týká funkčnosti a ovládání je perfektní, vše je po ruce, a vyhledávání podle složek nebo skladeb je taky super, předtím jsem měl Sony a tvrdil jsem že hraje pěkně, po vyměně jsem zjistil že oproti Alpine zase tak moc pěkně nehrálo. Tady je naživo, aby jsi to viděl taky jak to vypadá ve skutečnosti, ne jen z obrázku prodejce;) [upravil dne 19/5/08 Radek Hurvajz] A jak máš repro Radku, origo? Citovat
Kekros Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 to je moc hezký rádio, tak už vim co si koupim když ne Pioneera Citovat
Creams Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Určitě Alpine ... patří mezi top radia a zvláště ten model co jsis vybral je hodně dobrý a mohu jen doporučit. Mám s ním nějaké zkušenosti a nešlápneš vedle a pořád to bude Alpine kvalita. Asi jak by jsi vybíral mezi Audi a Škodovkou ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Radek Hurvajz Mám Alpine 9880R a naprostá spokojenost, po zvukový stránce je to super, ale i co se týká funkčnosti a ovládání je perfektní, vše je po ruce, a vyhledávání podle složek nebo skladeb je taky super, předtím jsem měl Sony a tvrdil jsem že hraje pěkně, po vyměně jsem zjistil že oproti Alpine zase tak moc pěkně nehrálo. Tady je naživo, aby jsi to viděl taky jak to vypadá ve skutečnosti, ne jen z obrázku prodejce;) [upravil dne 19/5/08 Radek Hurvajz] A jak máš repro Radku, origo? Repro mám neorigo 4 x modrý koaxialní Clarion 16,5cm + ted asi 14 dní origo výšky, díky tomu je tam výšek až moc, ale je v plánu výměna vepředu za komponentní asi Helix nebo Magnat, ještě nevim, uvidim co se najde, dozadu by to asi chtělo větší ovály;) Citovat
bure Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: majlan Moc díky za odpovědi. Ještě mne, ale zajimá zda-li teda, když si vyberu radio Alpine, půjde to ovládání pod volantem co se týče přepínání stanic a volume. Jestli existuje nějaká redukce nebo to bude fungovat bez ní na tu 307? Díky:myslim zkus mrknout na www.stualarm.cz .... treba tam tu redukci mit budou, jinak o tu packu prijdes .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.