.mycTD Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 ehm, povsimnete si slozeni znacek na parkovisti v pozadi Citovat
Béďa Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 .mycTD: vime, videli jsme... Alfa sraz, dokonce tam byl i jeden muj znamej z Chote se svou Alfou ale co to ma po me nechtej vedet vim ze ma JTD nebo jak se ta ropa znaci a ma to cca 200PS.. Citovat
.mycTD Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Béďa .mycTD: vime, videli jsme... Alfa sraz, dokonce tam byl i jeden muj znamej z Chote se svou Alfou ale co to ma po me nechtej vedet vim ze ma JTD nebo jak se ta ropa znaci a ma to cca 200PS.. 2.4 JTDm, vinova 159ka? Citovat
Béďa Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: .mycTD 2.4 JTDm, vinova 159ka? jj, 159ka ale cerna metla.. Citovat
.mycTD Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: .mycTD 2.4 JTDm, vinova 159ka? jj, 159ka ale cerna metla.. jj, uz vim:super Citovat
Béďa Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: .mycTD jj, uz vim:super ja Vas videl projizdet Ostrovacicema, zrovna jsem tam stal pred hospodou kdyz jela kolona.. Citovat
Stifler Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Pěkný fotky...Úplně u toho slintám... Koukám, že je @re ujetej na kola nebo jen brzdiče??? Citovat
Béďa Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: .mycTD naproti hospode, ne? jj, naproti.. vsiml sis??.. Citovat
.mycTD Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: .mycTD naproti hospode, ne? jj, naproti.. vsiml sis??.. kdyz jedu, tak nespim, ne? Citovat
Béďa Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: .mycTD kdyz jedu, tak nespim, ne? no tak nemel bys.. Citovat
@re Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Stifler Pěkný fotky...Úplně u toho slintám... Koukám, že je @re ujetej na kola nebo jen brzdiče??? Obojí je pravda a hlavně na ferrari... jak to bylo v tom kresleném filmu... Luigi má rád jenom ferrari Těšila mne skutečnost, že alespoň tu samolepku mám stejnou jako ferrari [upravil dne 27/5/2008 @re] Citovat
Stifler Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Stifler Pěkný fotky...Úplně u toho slintám... Koukám, že je @re ujetej na kola nebo jen brzdiče??? Obojí je pravda a hlavně na ferrari... jak to bylo v tom kresleném filmu... Luigi má rád jenom ferrari Těšila mne skutečnost, že alespoň tu samolepku mám stejnou jako ferrari [upravil dne 27/5/2008 @re] Kterou samolepku? Že by Pininfarina? Taky si je budu muset namontovat na auto, jen se mi nechce vrtat díry do kastle. Budu to muset nějak pořešit. Citovat
@re Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: @re Původně zaslal: Stifler Pěkný fotky...Úplně u toho slintám... Koukám, že je @re ujetej na kola nebo jen brzdiče??? Obojí je pravda a hlavně na ferrari... jak to bylo v tom kresleném filmu... Luigi má rád jenom ferrari Těšila mne skutečnost, že alespoň tu samolepku mám stejnou jako ferrari [upravil dne 27/5/2008 @re] Kterou samolepku? Že by Pininfarina? Taky si je budu muset namontovat na auto, jen se mi nechce vrtat díry do kastle. Budu to muset nějak pořešit. jj, by pininfarina Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.