Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Fotografie a videa ze srazu sportovních aut v Brně 17. 5. 2008

Recommended Posts

Odesláno

.mycTD: vime, videli jsme... Alfa sraz, dokonce tam byl i jeden muj znamej z Chote se svou Alfou ale co to ma po me nechtej vedet vim ze ma JTD nebo jak se ta ropa znaci a ma to cca 200PS..:D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

.mycTD: vime, videli jsme... Alfa sraz, dokonce tam byl i jeden muj znamej z Chote se svou Alfou ale co to ma po me nechtej vedet vim ze ma JTD nebo jak se ta ropa znaci a ma to cca 200PS..:D

2.4 JTDm, vinova 159ka?

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Pěkný fotky...Úplně u toho slintám... Koukám, že je @re ujetej na kola nebo jen brzdiče??? :D:aut

Obojí je pravda :D a hlavně na ferrari... jak to bylo v tom kresleném filmu... Luigi má rád jenom ferrari :D

Těšila mne skutečnost, že alespoň tu samolepku mám stejnou jako ferrari :D

[upravil dne 27/5/2008 @re]

Odesláno
Původně zaslal: @re

Pěkný fotky...Úplně u toho slintám... Koukám, že je @re ujetej na kola nebo jen brzdiče??? :D:aut

Obojí je pravda :D a hlavně na ferrari... jak to bylo v tom kresleném filmu... Luigi má rád jenom ferrari :D

Kterou samolepku? Že by Pininfarina? Taky si je budu muset namontovat na auto, jen se mi nechce vrtat díry do kastle. :( Budu to muset nějak pořešit.

Odesláno

Původně zaslal: @re

Kterou samolepku? Že by Pininfarina? Taky si je budu muset namontovat na auto, jen se mi nechce vrtat díry do kastle. :( Budu to muset nějak pořešit.

jj, by pininfarina :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...