Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Marlin

mno a k cemu to jako je?:myslim

hele , stačí když se takhle ptá manželka. :D:D

:D:D jojo, a pak taky: Tátooooo co blbnéééééééš.

Jinak je to velice pěkné :super

A je tak mimochodem - už jsi klepal?? :D

Odesláno

splnil jsem si konečně sen o duplexu :roker

z. naraznik jeste přijde okolo koncovek malinko upravit a okolo tažneho taky, pak to přijde už konečně po roce do barvy auta .( kdo nevi mam zadni nar se svetlejším odstinem-crash)

tak mužete začit odsuzovat či chvalit :D:D:D

nenazval by som to duplex lebo podla mna duplex znamena nieco obojsmerne a toto je podla mna dvojity simplex alebo si mam o tom nieco mysliet?

to nebolo vrtanie ale poznamenam pekna praca nechcel by si si to vyskusat aj na mojom aute? /myslim tie koncovky/ urcite by sa mi hodili :papa

PS: pozdravujem ta

Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

Původně zaslal: Marlin

mno a k cemu to jako je?:myslim

hele , stačí když se takhle ptá manželka. :D:D

:D:D jojo, a pak taky: Tátooooo co blbnéééééééš.

Jinak je to velice pěkné :super

A je tak mimochodem - už jsi klepal?? :D

neklepal a věrim že až jednou budu muset tak už si nebudu pamatovat jak se to má dělat:D

Odesláno

Věřím ale, že si to zatím užíváš ne? Takové pěkné zařízení to je.

jj nejvic jsem unešený s toho dalkoveho startu , počkej až bude zima . Jak to říká dycky Garfield : \" Všichni v rukavicích škrábou a sprejuji okna aja v tričku nasedam do vyhřateho auta....\" :D

Odesláno

Původně zaslal: čakom

aby si jednou nenastartoval s kvaltem:)

to nejde , je to good promyslene aby se to nestalo

Tak to jo. To já nevěděl:mad: že je to tak vymakaný.

Odesláno

jj nejvic jsem unešený s toho dalkoveho startu , počkej až bude zima . Jak to říká dycky Garfield : \" Všichni v rukavicích škrábou a sprejuji okna aja v tričku nasedam do vyhřateho auta....\" :D

dálkový start je opravdu pěkná záležitost. už vidím, jak důchodci v našem domě vypadávají z oken a zastavují mě na chodbě, proč v autě nikdo nesedí :D:D

ale mám na tebe ještě prosbu. existuje připojení na origo radio přes nějaký usb vstup? případně kolik to stojí?

Odesláno

dálkový start je opravdu pěkná záležitost. už vidím, jak důchodci v našem domě vypadávají z oken a zastavují mě na chodbě, proč v autě nikdo nesedí :D:D

ale mám na tebe ještě prosbu. existuje připojení na origo radio přes nějaký usb vstup? případně kolik to stojí?

na origo pochybuji , neumi to mp3

Odesláno

No jo, ale zase nechávat auto v zimě na ručce? Dneska už zamrzání ručky asi není tak palčivej (mrazivej? :D) problém jako za časů stodvacítek, nicméně u postaršího auta člověk nikdy neví...

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

No jo, ale zase nechávat auto v zimě na ručce? Dneska už zamrzání ručky asi není tak palčivej (mrazivej? :D) problém jako za časů stodvacítek, nicméně u postaršího auta člověk nikdy neví...

... a proto me na podzim ceka vymena lanovodu a kontrola zadnich brzd . material uz je pripraven , ale praci zatim oddaluji a venuji se necemu jinemu :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Po dohodě s Pe.trem se zdržuju komentáře :D (máš čas do srazu, nezapomeň:aut)

Jen doplním, že jsem to již viděl LIVE:cool:

hotovo :P:D:papa

Odesláno

Tak v zimě do auta nenasedám ale taky neškrábu. Jen odemknu a otevřu dveře od garáže:) ale zaze pokud je moc sněhu, tak se musí odhazovat, ale to zimách, které poslední dobou sou, tak to není tak hrozné. Jo, zamlada bylo více sněhu:):o Jinak nezapomeň na fotky výfuku zespoda;)

Odesláno

moc hezké a zase simě předběhl, plánuju totiž to samé.. jen mám pár dotazů..

A) jakou dobu jim to trvalo udělat?

B) jaký zvuk se z toho line.. (já teď řeším to, že s tim Ulterem asi ení něco v pořádku protože to má ne dunivej zvuk ale takovej jako že t má snahu \"pískat\") přetěsnil sem potrubí i za pomocí spešl pasty atd.. jestě mě čekají ty pružinky a spol na motoru ale jestli to nepomůže tak nevim..

C) ohledně dálkového startu. Je to trochu :xvul , ale jaký systém dálkového startování máš?? odkaz? cena?

Díky.. Můžeš klidně na icq :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...