Pe.Tr Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: honza406 k čemu pokud dojde palivo vrazíš 2 trubky a auto odvezeš jako kolečko:D misto trubek mam přičniky v kufru Citovat
Honza z Nera Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Marlin mno a k cemu to jako je? hele , stačí když se takhle ptá manželka. :D :D jojo, a pak taky: Tátooooo co blbnéééééééš. Jinak je to velice pěkné A je tak mimochodem - už jsi klepal?? Citovat
robozv Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr splnil jsem si konečně sen o duplexu z. naraznik jeste přijde okolo koncovek malinko upravit a okolo tažneho taky, pak to přijde už konečně po roce do barvy auta .( kdo nevi mam zadni nar se svetlejším odstinem-crash) tak mužete začit odsuzovat či chvalit :D:D nenazval by som to duplex lebo podla mna duplex znamena nieco obojsmerne a toto je podla mna dvojity simplex alebo si mam o tom nieco mysliet? to nebolo vrtanie ale poznamenam pekna praca nechcel by si si to vyskusat aj na mojom aute? /myslim tie koncovky/ urcite by sa mi hodili PS: pozdravujem ta Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Honza z Nera Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Marlin mno a k cemu to jako je? hele , stačí když se takhle ptá manželka. :D :D jojo, a pak taky: Tátooooo co blbnéééééééš. Jinak je to velice pěkné A je tak mimochodem - už jsi klepal?? neklepal a věrim že až jednou budu muset tak už si nebudu pamatovat jak se to má dělat:D Citovat
Honza z Nera Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Věřím ale, že si to zatím užíváš ne? Takové pěkné zařízení to je. Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Honza z Nera Věřím ale, že si to zatím užíváš ne? Takové pěkné zařízení to je. jj nejvic jsem unešený s toho dalkoveho startu , počkej až bude zima . Jak to říká dycky Garfield : \" Všichni v rukavicích škrábou a sprejuji okna aja v tričku nasedam do vyhřateho auta....\" Citovat
čakom Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 aby si jednou nenastartoval s kvaltem:) Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: čakom aby si jednou nenastartoval s kvaltem:) to nejde , je to good promyslene aby se to nestalo Citovat
čakom Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: čakom aby si jednou nenastartoval s kvaltem:) to nejde , je to good promyslene aby se to nestalo Tak to jo. To já nevěděl:mad: že je to tak vymakaný. Citovat
Marlin Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Marlin mno a k cemu to jako je? hele , stačí když se takhle ptá manželka. :D a ze o te svatbe nevim :D Citovat
Honza z Nera Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Honza z Nera Věřím ale, že si to zatím užíváš ne? Takové pěkné zařízení to je. jj nejvic jsem unešený s toho dalkoveho startu , počkej až bude zima . Jak to říká dycky Garfield : \" Všichni v rukavicích škrábou a sprejuji okna aja v tričku nasedam do vyhřateho auta....\" dálkový start je opravdu pěkná záležitost. už vidím, jak důchodci v našem domě vypadávají z oken a zastavují mě na chodbě, proč v autě nikdo nesedí :D ale mám na tebe ještě prosbu. existuje připojení na origo radio přes nějaký usb vstup? případně kolik to stojí? Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Honza z Nera Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Honza z Nera Věřím ale, že si to zatím užíváš ne? Takové pěkné zařízení to je. jj nejvic jsem unešený s toho dalkoveho startu , počkej až bude zima . Jak to říká dycky Garfield : \" Všichni v rukavicích škrábou a sprejuji okna aja v tričku nasedam do vyhřateho auta....\" dálkový start je opravdu pěkná záležitost. už vidím, jak důchodci v našem domě vypadávají z oken a zastavují mě na chodbě, proč v autě nikdo nesedí :D ale mám na tebe ještě prosbu. existuje připojení na origo radio přes nějaký usb vstup? případně kolik to stojí? na origo pochybuji , neumi to mp3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: MatrixChose Moc hezký Péťo, chválím ¨ díkes Citovat
MirasCC Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: čakom aby si jednou nenastartoval s kvaltem:) to nejde , je to good promyslene aby se to nestalo No jo, ale zase nechávat auto v zimě na ručce? Dneska už zamrzání ručky asi není tak palčivej (mrazivej? ) problém jako za časů stodvacítek, nicméně u postaršího auta člověk nikdy neví... Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: čakom aby si jednou nenastartoval s kvaltem:) to nejde , je to good promyslene aby se to nestalo No jo, ale zase nechávat auto v zimě na ručce? Dneska už zamrzání ručky asi není tak palčivej (mrazivej? ) problém jako za časů stodvacítek, nicméně u postaršího auta člověk nikdy neví... ... a proto me na podzim ceka vymena lanovodu a kontrola zadnich brzd . material uz je pripraven , ale praci zatim oddaluji a venuji se necemu jinemu :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: MJSytic Po dohodě s Pe.trem se zdržuju komentáře (máš čas do srazu, nezapomeň) Jen doplním, že jsem to již viděl LIVE:cool: hotovo :papa Citovat
OK406 Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 jj nejvic jsem unešený s toho dalkoveho startu , počkej až bude zima . Jak to říká dycky Garfield : \" Všichni v rukavicích škrábou a sprejuji okna aja v tričku nasedam do vyhřateho auta....\" Tak v zimě do auta nenasedám ale taky neškrábu. Jen odemknu a otevřu dveře od garáže:) ale zaze pokud je moc sněhu, tak se musí odhazovat, ale to zimách, které poslední dobou sou, tak to není tak hrozné. Jo, zamlada bylo více sněhu:) Jinak nezapomeň na fotky výfuku zespoda;) Citovat
stalmik Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 moc hezké a zase simě předběhl, plánuju totiž to samé.. jen mám pár dotazů.. A) jakou dobu jim to trvalo udělat? B) jaký zvuk se z toho line.. (já teď řeším to, že s tim Ulterem asi ení něco v pořádku protože to má ne dunivej zvuk ale takovej jako že t má snahu \"pískat\") přetěsnil sem potrubí i za pomocí spešl pasty atd.. jestě mě čekají ty pružinky a spol na motoru ale jestli to nepomůže tak nevim.. C) ohledně dálkového startu. Je to trochu , ale jaký systém dálkového startování máš?? odkaz? cena? Díky.. Můžeš klidně na icq Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.