Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám problém s řazením jakéhokoliv rychlostního stupně :bojim. Po nastartování nemůžu vůbec zařadit jedničku, včera jsem se musel poprvé rozjíždět na dvojku. Zpátečka zařadit jde, ale musím to provést rychle, abych vůbec zařadil. Vždy to tak trošku škubne. Pokaždé musím mít pedál spojky úplněl na podlaze . Dvojku jsem musel řadit dvěma rukama :( abych ji tam dal. Při jízdě vyšší stupně 3, 4, 5 zařadím, ale vždy s takovým škubnutím při přechodu na jiný, nemyslím zadření zubů.

Ještě takový jeden poznatek. Když spojkový pedál sešlápnu než nastartuji tak to v tom uděla takový zvuk cvaknutí při sešlápnutí na zem.

Můžete mi někdo prosím poradit čím to může být? Asi nejspíš spojkou že? Nebo to může být jen lanko? Opravdu se v tom nevyznám. A pokud by někdo znalý mohl +/- odhadnout opravu :ticho

Dík:roll

Odesláno

Na 95% je to spojkou. Môže byť zle nastavená vôľa alebo poškodená lamela. Najprv by som odporúčal nastaviť. Ak máš samonastavaciu tak prípadne vymeniť lanko (cca do 1000 korún). Ak je vôľa v poriadku tak potom jedine výmena spojkovej sady. V druhovýrobe je to cca do 5000 korún + práca.

Skús popísať kde ti zaberá, akú má vôľu a dudeme múdrejší.

Odesláno
Původně zaslal: sucram®

tak konečná cena opravy 3100 Kč - cena nezahrnuje práci, kterou mi pan nepočítal :potlesk a naopak zahrnuje olej a nový filtr :) teď to řadí jako po másle :)

To máš dobrú cenu. Obišiel si celkom dobre. Tak ti držím palce aby to vydržalo aspom 100 000 km.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...