Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych poradit, zda nemá někdo zkušenost s výměnou digitálního ukazatele najetých kilometrů z přístrojové desky. Koupil jsem novou s otáčkoměrem (původně jsem měl místo otáčkoměru hodiny) a chtěl bych vyměnit digitální počítadlo kilometrů, ale nevím jak se k němu dostat, repektive nevím, jak vyndat ručičky otáčkoměru a ukazatele rychlosti, zda použít větší sílu, nebo zda jsou ručičky nějak přilepeny, či přichyceny. Díky za rady.

Guest Andrewphilack
Odesláno

Ukazatel na nových nefunguje, nebo je to kvůli stavu ujetých km? Já jsem jen přehodil přístrojovku a bylo to. Jen teď nevím, jestli tam byl tak podobný stav km, nebo si to pamatuje řídící jednotka, což je podle mě pravděpodobnější. Zkus napřed přehodit celé a uvidíš.

Odesláno

Problém je v tom, že ujeté kilometry si pamatuje přístrojovka. A na nové mám o 100 000 km více, což se mi nelíbí :roll Proto bych rád přetočil kilometry na nové přístrojovce, již jsem si zjistil, že se to bude muset udělat přes počítač. Čili pokud by někdo věděl, kde v okolí Prahy se to dá provéct byl bych rád za info.

Odesláno

No to je mi novinka. To jako vazne si KM pameta pristrojovka ???? To je akesi chabe... To normalne ze nechapem.

Ja viem kde sa to robi na slovensku, ale stoji to 5000SK... Cize pekna palka ... Nebude jednoduchsie ked zo stareho tachaca vymontujes hodiny a das tam otackomer ? ???

Odesláno

No pokial sa nemylim, rucicky mas 2 nahradne :D Tak by to nemala byt az taka tragedia...

Ale dobre vediet, ze KM si pameta pristrojovka... Ja mam totizto original iba 67 000KM. S toho 5 000 som spravil ja :) Pochybujem ze by som zohnal tachac s tak malo KM s 306 ky.

Totiz ja mam tiez Xn, tiez hodiny, ale ako tak pozeram, tak mi tie hodiny budu stacit :D

[upravil dne 20/5/08 Lubk0]

Odesláno

Tak to sem rád, že sem našel někoho podobného :) Já mam P306 XN r.v. 1998 a najeto má 21 000 km. Bylo po nějakém starém pánovi, který s ním jezdil jenom na chatu a zpátky a v zimě nikdy nejel. Takže asi taky přístrojovku s tolika km nenajdu. :)

Odesláno

No ja nejak podobne :)

Ja ju mam po starom panovi co ju kupoval novu ked mal 54 rokov. V meste bola jazdena minimum, mal ju hlavne kvoli rodine ktoru mal vsetko na dedinach v okoli mesta. Bol prvy majitel, a ked som ju kupoval mala este original pneu od vyroby ( skoro 10 ronce :D ). Maximalne zachovala :) Len bohuzil vybava len XN :(

Ja mam inac SEDAN, neviem tipujem ze tym mas hatchback :) Jedine co na tom aute prirobil je tazne zariadenie :) Sem tam tahal vozik za sebou... Inac rok vyroby tiez 98, myslim ze april ...

A zabudol som poznamenat, stale garazovana :)

[upravil dne 20/5/08 Lubk0]

Odesláno

Jojo mám hatchback třídvéřový. Ja již na něm dodělal docela dost věcí, výbava XN je opravdu málo: dodělal jsem zrcátka do barvy, dále jsem měl také originální 10 let stará kola r13 Dunlop sp10, tak jsem je zaměnil za originální Peugeot Cyclone r 15, dále jsem přidal mlhovky a nové čiré světlomety z 306 r.v. 2001 a jěště několik drobností. Momentálně řeším ten otáčkoměr. A jěště mě mrzí, že když jsem dovnitř chtěl dodělat hodiny s teploměre, tak tam není připraven ani konektor s napájením, jojo holt výbava XN.

Odesláno

Ou peugeota mas pekneeeho...

No ten teplomer s digitalami ma mrzi tiez, ale povedal som si ze by som to dorobil. Len ich nikde nemozem zohnat...

12 voltov tam natiahnem od hocikial, a teplotne cidlo, to uvidim. Ale najskor som rozmyslal ze tam mrsknem nejake co byva na PC Casoch, co mera teplotu. Mohlo by to ist :D

Elektrony chcem kupit po zime, nejake certifikovane, a chcem kupit cierno chromove :) Takze si pockam este :)

Chcem kupit tie, na ktore je tipovy list priamo pre peugeot 306, aby som nemal problemi zo zapisom. Ty ich mas zapisane alebo kasles na to ?

Ja som tam mal pneu Continental Conti Eco Contact. Jedine co som na nom menil bolo radio a predne repro. Radio som dal kenwood a repro magnat. Este sa chystam dorobit repro dozadu...

A ozaj sorry za :xvul

Odesláno

Jojo já už ty hodiny s teploměrem mám koupené, ale je tam konektor, který má asi 15 zdířek, tak si s tím nějak zatím nevím rady. A taky nevím kde sehnat ten krycí plast, aby byl nepoškozený. Kola zapsané nemám také s tím bojuji, když jdu na STK tak to přehodím na třináctky a je pokoj. Jelikož v techničáku mám pouze r13, ty taky? Jojo muziku jsem taky dělal celou novou, jelikož jsem tam měl původní originál rádio na kazety. Dal jsem tam rádio Sony a 6 repro také Magnat a hraje to super + vzádu mám zesilovač Magnat a sobwoofer Crunch.

Odesláno

Tak ti si toho stihol naozaj hodne :) Ja len tak po troskach :) Hlavne som si ho premakol celeho nech su tam neni ziadne chyby :) A idem si teraz robit ten plechovy kryt pod motor :)

Odesláno

Já ten kryt pod motorem mám udělaný taky, již si ho udělal ten pán co ho měl přede mnou, kdybys potřeboval třeba fotku nebo něco napis. Jediný v čem mě ten kryt štve je, že za jízdy občas vibruje, ale zase není nikdy špinavý motor.

Odesláno

No ja idem robit nie ten klasicky co sa kupoval, ale jeden typek tu na fore mi dal krasne rozmery velkeho krytu pod cely motor... Komplet od naraznika az pod vodica skoro :D Rozmery dal tiez, tak uvidim co to ako bude :D

Najskor urcite s kartonom...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...