Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Souhlasím se zahraničím ale až v česku někde u kotěhůlek přijedeš k podjezdu 3m protože nějakej lulin zapomněl na ceduli a budeš to muset celý sám couvat protože není kde se otočit, pak si na ten program vzpomeneš :D

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

For Car PC / Notebook (Windows 2000, Windows XP): map&guide truck navigator Car PC / Notebook Edition

For Pocket PC (Windows Mobile 2002/2003, Windows Mobile 5): map&guide truck navigator Pocket PC Edition

Je to teda nějakých 350€ ale ušetří to hodně nervů, času a peněz.

Ehm, ted pro me, co mam teda vlastne shanet? 350€ neni zas tak moc, teda myslim. A kde to mam vlastne shanet?
Odesláno

Počkat počkat, odpovídáte jak kdybyste nečetli původní dotaz, obyčejná navigace je v náklaďáku (zvlášt pak v kamionu) úplně k ničemu.

To je lepší nemít nic, protože tě to jenom dostane do problémů. Běžná navi nemá:

- výšky podjezdů

- nosnosti mostů

- zákazy vjezdu náklaďáků atd.

Nejlepší je Truck Navigátor http://www.mapandguide.com/mgTruckNavigator_com.MapGuide, ten tě navede jenom tam kudy můžeš jet. Potřebuješ zařízení, do kterýho půjde nahrát.

Pise mi to strana nenalezena:myslim
Odesláno
Původně zaslal: Wenouš

Co to je za firmu esli to není tajný? Takovejch lidí;)

Je to Varska autodoprava. Myslim, ze maji i nejakou divizi v Litvinove. Jmenuje se Golem autodoprava(nejvice vozi nasi Matonku), jezdime na Ivecu a Mercedesu. Dalsi + je, ze ma kazdy svoje auto a prave na moje prani, budu zacinat vnitro.

Odesláno

Souhlasím se zahraničím ale až v česku někde u kotěhůlek přijedeš k podjezdu 3m protože nějakej lulin zapomněl na ceduli a budeš to muset celý sám couvat protože není kde se otočit, pak si na ten program vzpomeneš :D

:D Toho se prave bojim
Odesláno
Původně zaslal: RychJ-1

Maciku, zase ber, že to použiješ v zaměstnání a jako řidič ji budeš používat den co den... Myslím, že ta prvotní investice se ti časem vrátí....

Podle mého je dobré investovat za pořádný \"stroj\" než to nějak bastlit...

To mas zase pravdu, no:super
Odesláno

Ahoj vespolek. Mám dotaz k navigaci, ale trošku jinak. Má někdo z Vás nabo Vašich známích origo navigaci v Piškotovi? Hlavně teda ovladač? K mé 406-ce jsem jej jaksi nedostal. Proto bych si rád pomocí Vašich origo ovladačů naučil můj univerzální. Prosím pokud by jsem se za někým z Vás mohl stavit na naprogramování, pošlete mi odpověď na mail. Děkuji všem za pomoc.

Odesláno

Musí se to objednat přímo od těch Němců, asi tady nemají zastoupení (ale možná se mýlím).

Budeš k tomu potřebovat navi nebo PDA na kterým valí ten Windows Mobile 5.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...