Dave_k Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Kde se dá najít konkrétní nabídka? To co píšou tady je takové strohé. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: MirasCC Zkus tady odkazované PDF co větrolam ? funguje ? Citovat
MirasCC Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Petře, větrolam je luxusní a funguje víc než dobře. Ze začátku jsem z toho byl krapet zklamanej, v nižších rychlostech není změna v podstatě pozorovatelná, možná se tam ten vítr točí ještě trochu víc. Pak sem vyzkoušel rychlosti krapet vyšší a nestačil se divit. Fakt je vevnitř krásnej klídek i při mírném porušení dopravních předpisů na dálnici Takže podle nálady, rychlosti a počasí větrolam buď sklopím nebo narovnám a je cestování zas o kus lepší Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: MirasCC Petře, větrolam je luxusní a funguje víc než dobře. Ze začátku jsem z toho byl krapet zklamanej, v nižších rychlostech není změna v podstatě pozorovatelná, možná se tam ten vítr točí ještě trochu víc. Pak sem vyzkoušel rychlosti krapet vyšší a nestačil se divit. Fakt je vevnitř krásnej klídek i při mírném porušení dopravních předpisů na dálnici Takže podle nálady, rychlosti a počasí větrolam buď sklopím nebo narovnám a je cestování zas o kus lepší tak at slouzi Citovat
MirasCC Odesláno 1. červen 2008 Odesláno 1. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr tak at slouzi No budu doufat, že mi někde na dálnici neuletí Díky! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.