Lentilka Odesláno 26. květen 2008 Autor Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Béďa nechci ti kazit radost ale tahle barva se mi fakt nelibi.. mozna to dela fotka ale zda se mi takova nazelenala.. stojim si za cernou.. nevadí já měl taky jinou představu o odstínu ale kola pujdou po letě pryč tak je to jedno, a u nas jezdi žlutá vr6 s černýma kolama a ty kola jako kdyb tam nebyly... Citovat
Béďa Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Původně zaslal: Lentilka nevadí já měl taky jinou představu o odstínu ale kola pujdou po letě pryč tak je to jedno, a u nas jezdi žlutá vr6 s černýma kolama a ty kola jako kdyb tam nebyly... ale tak jasne, kazdej ma jinej nazor.. Citovat
Lentilka Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 to jsem rád, že spon někomu se líbí Citovat
John Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Upřímně by se mi k tomu taky víc hodila čistě tmavě černá ale třeba v realu to vypadá líp... Citovat
Lentilka Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 černá kola na žlutým autě uplně nejvíc zaniknou;) toť můj osobní názor:D Citovat
čakom Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Fusion Nebo část vyleštit To je to tvoje co si snižoval? Citovat
Fusion Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Fusion Nebo část vyleštit To je to tvoje co si snižoval? Nene ale 190 v AMG bych si nechal líbit. Citovat
čakom Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Fusion Nebo část vyleštit To je to tvoje co si snižoval? Nene ale 190 v AMG bych si nechal líbit. Se v M nevyznám Ale vypadaj dobře obě dvě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.