Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

podle mého názoru bílá nebo v nejhorším případě antracid.. Ale viděl jsem podobná kola na stejně barevném autí, která byla v bílé barvě s červenými nápisy a musím uznat, že to vypadalo velice luxusně..

Odesláno

Já se taky přikláním k bílé,přeci jen když vezmeš kvalitní závodní kola,například OZ Racing tak jsou taky bílá.Něco to do sebe má....

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Já se taky přikláním k bílé,přeci jen když vezmeš kvalitní závodní kola,například OZ Racing tak jsou taky bílá.Něco to do sebe má....

to urcujes kvalitu kol podle barvy??..:D jinak OZ Racingovy kola se delaj ve vice barvach nez jen bile..;)

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

už je mám, jen čtečku s kartou jsem nechal v práci a nokii to vypadá divně tak ted to jedu umýt pak pro foťák a hned to sem hodím

čekám:D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: 309GT

to urcujes kvalitu kol podle barvy??..:D jinak OZ Racingovy kola se delaj ve vice barvach nez jen bile..;)

Ne,to neberu,ale ríkám že to má něco do sebe:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...