Georg7 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Ahoj, nevite nekdo jak odstranit, aby mi neblikala stopka pri nedovrenych prednich dverich? Docela mi to stve :-( Kdepak je na dverich cidlo? Diky Citovat
Fakir Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 To je normální chování a odstranit to nejspíš nepůjde. Pokud bys odpojil dveřní spínač, nebude ti např. světlo v interiéru reagovat na otevření dveří. To jezdíš s nedovřenými dveřmi, nebo proč to řešíš? Citovat
Jardel Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 U starších modelů bliká interiérové světlo a u těch novějších bliká světlo + ta stopka.Může to být v zámku,protože má už v sobě zabudovaný takový mikrospínač a tam může být ten problém. Ja mám ten starší model 2000,takže mi bliká jen to světlo. Citovat
buga Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 ahaa, no tak mozno ze v starsich len svetlo ale inak aj mne to blikaa, maam dosraty snimac vo dverach vlavo vzadu, takze aj zatvaranie ide len \"manualne\" cez kluc priamo vo dverach... novaa vlozka do dveri = cca 2700sk oficialna cena inak toto som uz riesil tu: Citovat
pastorek Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Georg7 Ahoj, nevite nekdo jak odstranit, aby mi neblikala stopka pri nedovrenych prednich dverich? Docela mi to stve :-( Kdepak je na dverich cidlo? Diky Nije to čidlo ale spínač priamo v zámku dverí. Oficiálne sa mení celý zámok. Ak si trochu manuálne zručný skús ho rozobrať, prípadne zohnať na vrakovisku druhý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.