JuloI Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Ahoj. Mám jednu otázku ohladne prístrojovky. Všetky 206ky čo som videl mali teplomer vody - v tachometri a teplomer oleju na boku a čierne budíky. Mám biele budíky a nemám teplomer olaju. ( namiesto teplomeru oleju je teplomer vody). Ešte ani jednu 206 som nevidel s týmto typom prístrojovky čo mám ja. Montovali sa vôbes také? Citovat
buga Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 novsie mali takto, ze aj teplota vody aj oleja... moj nazor... podla mna bol prelomovy rok 2002/2003 ale zas boli vynimky ako CC malo aj olej aj pred tym, toz som uz take videl... neviem no... Citovat
JuloI Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 Ja mam 3,2005 a nemam teplomer oleja... Tak neviem Citovat
MirasCC Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Nebude to spíš záležet na motorizaci? Citovat
Návštěvník Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC Nebude to spíš záležet na motorizaci? asi ano do tých horších motorov dali preistotu aj meranie oleja:D:D:D:D:D:D:Da preto to mam aj ja:D Citovat
JuloI Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 Tak ja mám 1,1l a nemám ten teplomer oleja. Citovat
ajsik Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 mají to HDIčka mimo 1,4hdi, a myslím že od 1,6 16V nahoru benzíny ... s výbavou XS to asi není svázáno, viděl jsem XS 1,4HDi a neměla ho... jinak pokud by byla teplota moc vysoká tak to BSi vyhlásí blikání kontrolky mazání a pípnutím společně s hlášením na displeji i u verzí bez měřiče ... Citovat
KoNG Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 záleží to na motoru a palivu Nafťáci mají jenom vodu a tuším 1.6 a výš i olej Citovat
JuloI Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 V dokumentácií od výrobcu som sa dočítal že na podsvietenie prístrojovky a ovládacích prvkov sú použité žiarovky. Toto som vážne nečakal. To hádam nieje pravda Citovat
KoNG Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: JuloI V dokumentácií od výrobcu som sa dočítal že na podsvietenie prístrojovky a ovládacích prvkov sú použité žiarovky. Toto som vážne nečakal. To hádam nieje pravda od jistého roku tuším 2002-03 se dávali diody Citovat
JuloI Odesláno 26. prosinec 2008 Autor Odesláno 26. prosinec 2008 Ahoj. Ako som už spomínal, mám tú bielu prístrojovku bez merania teploty oleja. Mám možnosť získať tiež prístrojovku s bielymi budíkmi ale tú čo merá aj teplotu oleja. Myslíte že ich bude stačiť vymeniť a pôjde všetko ako má? alebo mi tam bude chýbať čidlo? Je to 1,1 rv2005. Diky Citovat
buga Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 no tak toto by aj mna zaujimalo, lebo mozno by som aj ja vymenil potom pristrojovuu dosku len ci to cidlo na olej by sa aj dalo napojit... alebo ci samotne napajanie je takee iste...alebo tak nejak..... Citovat
NO3IA Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 já bych řek,že to záleží na výbavě asik... Citovat
JuloI Odesláno 27. prosinec 2008 Autor Odesláno 27. prosinec 2008 Neviete kde sa do cidlo na benzinovom motore nachadza? Citovat
baallu Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Aby som nezakladal novy topic, mam jednu otazku ohladom pristrojovky. Mam 206 r.v.99 a mam tam este pristrojovku bez otackomera (3 budiky) a jeden moj kamarat ma na predaj pristrojovku z otackomerom z 206 r.v.2004. Ja som uz raz skusal pristrojovku z otackomerom v mojom aute ale ta bola z roku 99 a vsetko fungovalo vratane ukazovatela otacok, myslite ze by to mohlo fungovat aj z novsiou pristrojovkou??? Citovat
Gitarista001 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: JuloI V dokumentácií od výrobcu som sa dočítal že na podsvietenie prístrojovky a ovládacích prvkov sú použité žiarovky. Toto som vážne nečakal. To hádam nieje pravda Tak si to prerob na diody. Ja mam modru diodu kde svieti rezerva a zadna hmlovka. Problem je ze jedna dioda ma stala 60 Sk takze keby som mal menit celu pristrojovku boly by to vyhodene peniaze. A potom na osvetlenie ukazovatelov rychlosti by si musel pouzit diody z roztpylom svetla lebo s tymi klasickymi bodovymi nic nevidno, zatial co v smerovkach dost bili do oci. Citovat
Gitarista001 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: baallu Aby som nezakladal novy topic, mam jednu otazku ohladom pristrojovky. Mam 206 r.v.99 a mam tam este pristrojovku bez otackomera (3 budiky) a jeden moj kamarat ma na predaj pristrojovku z otackomerom z 206 r.v.2004. Ja som uz raz skusal pristrojovku z otackomerom v mojom aute ale ta bola z roku 99 a vsetko fungovalo vratane ukazovatela otacok, myslite ze by to mohlo fungovat aj z novsiou pristrojovkou??? Kolko ma konektorov ? Inak ohladom pridania otackomera alebo pristrojovky s otackomerom tak sa to riesi tu Sice zatial bezvysledne a le riesi. [upravil dne 11.3.2009 Gitarista001] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.