čakom Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Jaký má vliv brzdový regulátor na brzdný učinek po snížení auta? Citovat
AnotherOne Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Keď je zaťažený zadok, tak sa pomer brzdných síl medzi nápravami zvýši v prospech zadnej nápravy. Skrátka čím máš ťažší zadok tým viac brzdia zadné brzdy. Citovat
čakom Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Keď je zaťažený zadok, tak sa pomer brzdných síl medzi nápravami zvýši v prospech zadnej nápravy. Skrátka čím máš ťažší zadok tým viac brzdia zadné brzdy. To jsem chtěl vědět. Děkuji. Takže teď když jsem to snížil tak mi brzdí víc zadek. [upravil dne 13.5.2008 čakom] Citovat
AnotherOne Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Teda ak pri tom znížení máš viac stlačený regulátor tak áno. Citovat
čakom Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Teda ak pri tom znížení máš viac stlačený regulátor tak áno. Ja napojenej na stabilizátor. A jak sem to snížil tak stabilizátor se pootočil a ten regulator je zastrčil nebo vytahl ted nevim. Až bude čas tak se na to kouknu. Citovat
švejk Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 ano, da... tusim se sroubkem, ktery je uprostred pruziny Citovat
OK406 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: AnotherOne Teda ak pri tom znížení máš viac stlačený regulátor tak áno. Ja napojenej na stabilizátor. A jak sem to snížil tak stabilizátor se pootočil a ten regulator je zastrčil nebo vytahl ted nevim. Až bude čas tak se na to kouknu. Myslíš toto? Citovat
čakom Odesláno 16. květen 2008 Autor Odesláno 16. květen 2008 Může mi prosim vas někdo změřit tutu vzdálenost když je auto nezatížené a na kolech? Je to od té páky k nápravnici. Děkuji [upravil dne 16.5.2008 čakom] Citovat
čakom Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 JAK ODSTRANIT REGULÁTOR BRZD? Citovat
Guest servisman Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 proč odstranit?? udělat jedině tak že je jako zatížené,regulátor je plně průchozí.Ale jsou to přeci brzdy a jde o bezpečnost Citovat
čakom Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: honza406 proč odstranit?? udělat jedině tak že je jako zatížené,regulátor je plně průchozí.Ale jsou to přeci brzdy a jde o bezpečnost Tak proč to tam nemají všechna auta? Když to tam nebudu mít tak se nic nestane,ne? Citovat
Guest servisman Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 nevím proč ,já jej taky nemám asi proto mám elektronické rozdělení brzdného tlaku.Taky jsem jej hledal pod autem a není tam Citovat
čakom Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: honza406 nevím proč ,já jej taky nemám asi proto mám elektronické rozdělení brzdného tlaku.Taky jsem jej hledal pod autem a není tam Takže ty co to nemaj pod autem mechanicky tak to maji rozdělený elektronicky? To jsem nevěděl. Jak to funguje? To je na zadní nápravě nějaký čidlo který snímá zatížení auta? Citovat
Guest servisman Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 čidlo jsem vzadu nikde nenašel,ale asi se stará o to řj ABS Citovat
čakom Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: honza406 čidlo jsem vzadu nikde nenašel,ale asi se stará o to řj ABS Tak ted nevim jestli to oddělat nebo ne:myslim Má ten regulátor vliv na přední brzdy? Citovat
Guest servisman Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 regulátor se montoval do 1.6.1998 takže není u mne na přední brzdy nemá vliv jen na zadní větší zátěž vzadu víve brzdí zadek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.