mitch.mb Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 no tak sem ted volal do toho hobby caru a zjistil sem ze je prej oni dodavaj filsonu kterej je prodava za cca 150kc/ks a hobbycar 300 :c))) Pata: a nedelaj cmouhy? a prilehaj? Citovat
Ferry Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: mitch.mb no tak sem ted volal do toho hobby caru a zjistil sem ze je prej oni dodavaj filsonu kterej je prodava za cca 150kc/ks a hobbycar 300 :c))) Pata: a nedelaj cmouhy? a prilehaj? Filson nebrat, presne o tech mluvim, jedine ty Valeo, sice prijdou asi na 1300 ale vydrzi minimalne rok a pul Citovat
Ajdamek Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Hlavně nekupuj bezramínkáče od carpointu, vypadaj dobře, akorát nestíraj Citovat
mitch.mb Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 kdyz zase kupovat sterace za litr a vic mi prijde najednu stranu zbytecny akorat mi je nekdo ukradne a budu nasranej a bez steracu a penez :c( takze sou teoreticky dve moznosti koupit klasicky ramena za par korun nebo jednou risknout bezraminkace za par korun a vyjde to na stejno :c) nevim sem v rozpacich co koupit... Citovat
Burisek Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 já mám Bosch a plná spokojenost...... [upravil dne 13/5/08 Burisek] Citovat
Burisek Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 a celý s oběma ramínkama.... [upravil dne 13/5/08 Burisek] [upravil dne 13/5/08 Burisek] Citovat
jakub106GTI Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 ty bezramínka se mi docela líbí na focusu je mám od bosche a dobrý.Ty levný jsem taky zkoušel a neee bylo to špatný Citovat
mitch.mb Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Vite co uz tady sedim skoro tri hodiny u netu a hlava mi de kolem obetuju se koupim obycejny bezraminka za par korun uvidime jak dlouho vydrzej a kdyz se neosvedcej tak koupim obycejny raminkovy a bude... Pac sterace sou spotrebni zbozi a davat za ne litr a vic mi prijde jako pro me nemoznej luxus... Takze si nejdriv zkusim nabit hubu a pak se uvidi ... :c) Citovat
maverick.petr Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 kde v MB je maj?? -ty bezramínkáče ? Citovat
jp Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Ty stěrače co tam vyfotil burisek jsou opravdu oni evo tuning a taky bosch. Citovat
Pata Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: mitch.mb no tak sem ted volal do toho hobby caru a zjistil sem ze je prej oni dodavaj filsonu kterej je prodava za cca 150kc/ks a hobbycar 300 :c))) Pata: a nedelaj cmouhy? a prilehaj? zatim je to v pohode, tak uvidime Citovat
mitch.mb Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: maverick.petr kde v MB je maj?? -ty bezramínkáče ? no v hypu maj prej jenom do delky 550 ... 600 uz nemaj tak sem si je objednal z netu z hradce kralovej 123kc/ks + 120 postovny Citovat
Přema Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Já mám taky bezramínkáče od Bosche v délce 70 cm a stírají supr....i hodně vody na jedno setření...akorát že nebyly z globusu za 150,- tak asi proto..... Citovat
Přema Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: mitch.mb Původně zaslal: maverick.petr kde v MB je maj?? -ty bezramínkáče ? no v hypu maj prej jenom do delky 550 ... 600 uz nemaj tak sem si je objednal z netu z hradce kralovej 123kc/ks + 120 postovny Levný bezramínkače nebrat,nechávají šmouhy.....už jsem měl tu čest se s takovýma setkat......aspon já....:myslim:myslim Citovat
mitch.mb Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 premo ja vim ale na jednu stranu spotrebni zbozi za litr je pro me luxus tak si skusim vylamat zuby na levnych bezraminkach. Mam koupit klasicky levny raminka ktery vydrzej chvili nebo jednou zkusim levny bezraminka ktery vydrzej taky chvili... uvidime... aspon si to porovnaj a pak se uvidi EDIT: Jinak blahopreju k novymu peknymu auticku at slouzi :c) taky se mi libi :c) [upravil dne 13.5.2008 mitch.mb] Citovat
Přema Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: mitch.mb premo ja vim ale na jednu stranu spotrebni zbozi za litr je pro me luxus tak si skusim vylamat zuby na levnych bezraminkach. Mam koupit klasicky levny raminka ktery vydrzej chvili nebo jednou zkusim levny bezraminka ktery vydrzej taky chvili... uvidime... aspon si to porovnaj a pak se uvidi EDIT: Jinak blahopreju k novymu peknymu auticku at slouzi :c) taky se mi libi :c) [upravil dne 13.5.2008 mitch.mb] JJ v tom máš asi pravdu.....jo a díky zatím slouží.....:papa:papa:papa Citovat
Burisek Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: jp Ty stěrače co tam vyfotil burisek jsou opravdu oni evo tuning a taky bosch. já jsem si koupil origo Bosch Aero Twin ,mno a jelikož dělám u Roberta,tak byla slevička 20% takže vyšly na nějakých asi 790 kč Taky jsem se o ně zkraje bál,že tam asi dlouho nevydrží,ale kupodivu už je mám přes rok,a super,vůbec nedrnčí po skle,a dobře stírají.... [upravil dne 14/5/08 Burisek] [upravil dne 14/5/08 Burisek] Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 zalezi kde koupis, ja mam z pocernic od vietnamcu z pevneho kramku bezraminkace za 250 Kc/sadu na 406, a behaji naprosto v pohode, mel jsem bosche 2x, ale musel bych je sundavat snad i na parkovisti pred kramem. Ani jednou nevydrzely na aute dele nez 14 dni......... Citovat
jp Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Přemo chápu že se směješ steračum z globusu za 150 kč, ale oni stírali dobře, ten u spolujezdce výborně, ten u řidiče taky ale já zvolil delku asi 660 a možná to bylo tim, setření v prostřed stěrače nebylo tak uplně stopro, ale nic co by obtěžovalo. Mě spíš vadilo že jsou na nic co se týče nečistot a nedovedu si je představit v zimě v kombinaci se sněhem, vodu stíraji do sucha.. Ono totiž záleží jak se povede ten stěrač udělat, přítelkyně měla originál aerotwin a jeden ze stěračů taky nestíral stoprocentně, ale darovanýmu koni na zuby nekoukej. A jestli se směješ tomu, že stěrače z globusu nemohou být stejné jak za tisíc od bosche, měl bys tam být semnou, vybalil jsem jak bosch tak evo tuning dal je vedle sebe a jsou na chlup stejný, i stopy po lisování na tom přiklápěcim zajišťovátku, tvrdost a tvar gumičky, zkoušel jsem i tuhost a tvar předpružení celé lišty. Těžko tvrdit, že jedno a to samý neni jedno a to samý... Fakt bych si ty od bosche nevzal tyhle se vyplatěj víc, můžes jich za tu cenu mít deset a klidně tvrdit že tam máš aerotwin protože skutečně máš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.