janci77 Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Nazdárek pežoťáci, keďže potrebujem nabiť akumulátor, musím ho z auta vybrať, len problém je, že potom mi nebude fungovať centrálne . Môžem auto zamknúť podobne ako v starých škodovkách, čiže pozatláčať tie srandy vo dverách a moje dvere zamknúť kľúčom? Bojím sa, aby som tým zatláčaním niečo nepoškodil:myslim. Alebo mám radšej auto nechať odomknuté a postrážiť. Dikes za odpovede:papa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: janci77 Nazdárek pežoťáci, keďže potrebujem nabiť akumulátor, musím ho z auta vybrať, len problém je, že potom mi nebude fungovať centrálne . Môžem auto zamknúť podobne ako v starých škodovkách, čiže pozatláčať tie srandy vo dverách a moje dvere zamknúť kľúčom? Bojím sa, aby som tým zatláčaním niečo nepoškodil:myslim. Alebo mám radšej auto nechať odomknuté a postrážiť. Dikes za odpovede:papa JJ je to přesně tak jak ve starych škodovkách, a nebo auto zamkni předtím než vyndáš baterii a pak jen zabouchneš kapotu, pak si zkontroluj jestli se při odpojení baterie neodemklo. A ještě rada, nenechávej klíče v autě pokud odpojuješ baterii, mohlo by se zamknout s klíčema uvnitř Citovat
janci77 Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 A ještě rada, nenechávej klíče v autě pokud odpojuješ baterii, mohlo by se zamknout s klíčema uvnitř Tak to som teda nevedel, dikes za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.