Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to bych vazne rad videl - ja mel ECU Bosch a civku Sagem - kdyz jsem ji vymenoval /jedna z mnohych dilu, co meli zarucene odstranit zavadu/, tak jsem sehnal tu samou, opet od fy sagem :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Když už jsem u těch svítících Káček (taky mi občas na pár minut kazí náladu při jízdě, hlavně po dlouhém stoupání do kopce na pětku), kolik tak vlastně nová lambda pro 306 1.4 stojí? A kolik stojí katalyzátor?

Odesláno

Mám to samý problém když při předjíždění dám plný plyn tak se mi rozsvítí \"K\"áčko a při ubrání nebo přidání mi škube auto ale když přidám na plný otáčky bez spojky a pustím plyn a nechám ho pomalu spadnout tak se mi zas kontrolka vypne a jedu v pohodě.:cool:

Odesláno

ja jsem zjistil, ze moje kontrolka je bez zarovicky (teda je tam ,ale praskla)a jsem docela spokojenej, vse me jezdi, ono kdyby to zacalo sviti, tak s tim stejne dojedu dom, pokud to pojede. Jak je starsi auto, tak je potreba brat i kontrolky s rezervou, oni so totiz obcas blikaj jak chteji...

Odesláno

Jsem na tom stejně jako Petrolinecek. Když jsem rozdělal palubovku, zjistil jsem, že mi tam chybí snad polovina žároviček a jednou z nich je i ta u \"K\"áčka. Nemůžu je nikde sehnat a mám strach, že až je koupím a osadím, tak se mi palubovka rozsvítí jak vánoční stromeček... :(

Auto jinak jezdí v pohodě, jen teď o víkendu jsem si všiml, že po studeném startu auto jakoby trošku pokašlává a poškubává. Když se pak trošku ohřeje, tak už je to v pohodě.

Odesláno

Ta kontrolka pri otoceni klicem pred startem sviti - pro kontrolu. A po peti sekundach zhasne. Za jizdy se mi nikdy nerozsvitila, jen kdyz jsem zkousel jezdit s odpojenou lambdou :) Katalyzator to prezil ...

• O 2 roky později...
Odesláno

S odstupen dvou let a neco Vam prinasim info jak to dopadlo.

Kdyz jsem neco hledal v motoru :-) tak jsem zavadil o nejake kabely a kontrolka zhasla !!! Tak jsem nakonec zjistil,ze byly odrene kabely od Lambda sondy presne pod schrankou vzduchoveho filtru.

CUS

Odesláno
Původně zaslal: cheguevara

S odstupen dvou let a neco Vam prinasim info jak to dopadlo.

Kdyz jsem neco hledal v motoru :-) tak jsem zavadil o nejake kabely a kontrolka zhasla !!! Tak jsem nakonec zjistil,ze byly odrene kabely od Lambda sondy presne pod schrankou vzduchoveho filtru.

CUS

Když jsem si pořídil auto, tak mi to taky svítilo - tak jsem jel na diagnostiku a nic... A nakonec taky byl to pouze vadný kontakt...hold pod svícnem bývá tma...;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...