Sepp Odesláno 10. únor 2004 Odesláno 10. únor 2004 Tak to bych vazne rad videl - ja mel ECU Bosch a civku Sagem - kdyz jsem ji vymenoval /jedna z mnohych dilu, co meli zarucene odstranit zavadu/, tak jsem sehnal tu samou, opet od fy sagem Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 10. únor 2004 Odesláno 10. únor 2004 No je to klidně možný. Ale mě bylo řečeno ECU Sagem a zapalování MM. Ale to je úplně jedno, páč vobojí bylo vadný :D teda chtěl jsem říct :mad: Citovat
Freeman Odesláno 27. březen 2004 Odesláno 27. březen 2004 Když už jsem u těch svítících Káček (taky mi občas na pár minut kazí náladu při jízdě, hlavně po dlouhém stoupání do kopce na pětku), kolik tak vlastně nová lambda pro 306 1.4 stojí? A kolik stojí katalyzátor? Citovat
brevla Odesláno 28. březen 2004 Odesláno 28. březen 2004 Mám to samý problém když při předjíždění dám plný plyn tak se mi rozsvítí \"K\"áčko a při ubrání nebo přidání mi škube auto ale když přidám na plný otáčky bez spojky a pustím plyn a nechám ho pomalu spadnout tak se mi zas kontrolka vypne a jedu v pohodě. Citovat
petrolinecek Odesláno 29. březen 2004 Odesláno 29. březen 2004 ja jsem zjistil, ze moje kontrolka je bez zarovicky (teda je tam ,ale praskla)a jsem docela spokojenej, vse me jezdi, ono kdyby to zacalo sviti, tak s tim stejne dojedu dom, pokud to pojede. Jak je starsi auto, tak je potreba brat i kontrolky s rezervou, oni so totiz obcas blikaj jak chteji... Citovat
Gotrek Odesláno 29. březen 2004 Odesláno 29. březen 2004 Jsem na tom stejně jako Petrolinecek. Když jsem rozdělal palubovku, zjistil jsem, že mi tam chybí snad polovina žároviček a jednou z nich je i ta u \"K\"áčka. Nemůžu je nikde sehnat a mám strach, že až je koupím a osadím, tak se mi palubovka rozsvítí jak vánoční stromeček... Auto jinak jezdí v pohodě, jen teď o víkendu jsem si všiml, že po studeném startu auto jakoby trošku pokašlává a poškubává. Když se pak trošku ohřeje, tak už je to v pohodě. Citovat
mArda Odesláno 29. březen 2004 Odesláno 29. březen 2004 Ta kontrolka pri otoceni klicem pred startem sviti - pro kontrolu. A po peti sekundach zhasne. Za jizdy se mi nikdy nerozsvitila, jen kdyz jsem zkousel jezdit s odpojenou lambdou Katalyzator to prezil ... Citovat
RALLYMAN Odesláno 29. březen 2004 Odesláno 29. březen 2004 mě to dělá taky,já tam ale nemám katalyzátor,byl v h....u tak sem tam navařil trubku.všechno je v pohodě.jo a dělá mě to vlastně jen když jedu na plyn. Citovat
cheguevara Odesláno 23. červen 2006 Autor Odesláno 23. červen 2006 S odstupen dvou let a neco Vam prinasim info jak to dopadlo. Kdyz jsem neco hledal v motoru :-) tak jsem zavadil o nejake kabely a kontrolka zhasla !!! Tak jsem nakonec zjistil,ze byly odrene kabely od Lambda sondy presne pod schrankou vzduchoveho filtru. CUS Citovat
Neon Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Původně zaslal: cheguevara S odstupen dvou let a neco Vam prinasim info jak to dopadlo. Kdyz jsem neco hledal v motoru :-) tak jsem zavadil o nejake kabely a kontrolka zhasla !!! Tak jsem nakonec zjistil,ze byly odrene kabely od Lambda sondy presne pod schrankou vzduchoveho filtru. CUS Když jsem si pořídil auto, tak mi to taky svítilo - tak jsem jel na diagnostiku a nic... A nakonec taky byl to pouze vadný kontakt...hold pod svícnem bývá tma... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.