Marlin Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 jjestli jedes na dalsi prazsky, tak asi mozna tam Citovat
Netopýrka Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 zas nic, chjo.... já nikdy nic nevyhraju, to nemá cenu.... :D:D:D:D:D:D Citovat
Pata Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Netopka: vzdyt Ty jsi to uz davno vyhrala Citovat
jarajarda Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Vvitty Marline pro tebe nevim nevim, mela to byt vlajecka PGC co mi delala spolecnost cely sraz na Seci, ale na Bavoraka by to chtelo spis nejake samolepky Kazdopadne vyhru mas u me, visi mi na skrini! Tak treba na Sebetove? No co, já péžo mám, tak poputuje ke mě, aspoň to bude symetrický:D:D:D:D:D:D Na ten nápad jste nás vlastně tak trošku navedli vy dva s Vendulkou:D:D Ale psal sem to asi půl hodiny:D No hlavnně že došel a předseda se u toho pobavil:super Citovat
jarajarda Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd To je ale netrpělivých pisatelů ...................................... No nic, nebudu Vás unavovat co jsem o tomto poněkud alkoholičtějším weekendu prožil a vypil a PŘEJDU ROVNOU K VYHODNOCENÍ POHLEDŮ: JAKO NEJVPTIPNĚJŠÍ MI PŘIŠEL POHLED MARLINŮV !!!, V TĚSNÉM ZÁVĚSU MU NA ZÁDA FUNÍ DARISKA S KOUĎÁKEM, TŘETÍ V POŘADÍ JE POHLED OD NETOPÝRKY Ještě jednou Vám všem děkuji, fakt jste mě potěšili. P.S. Malá otázka do pléna (ale hlavně mezi pražáky) Když jsem v pátek o půlnoci sedal do poslední tramvaje č. 16 jedoucí na konečnou na Jarov, jakým způsobem a za kolik jsem se dostal do mého současného bydliště, tj. sídliště Rohožník??? [upravil dne 18/5/2008 Medvěd] Já tam byl taky, fakt Méďo:bacha:bacha:bacha P.S. Jen maličko rejpu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Kolik Ti jich vlastně do schránky dorazilo? Citovat
jarajarda Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Medvěd JAKO NEJVPTIPNĚJŠÍ MI PŘIŠEL POHLED MARLINŮV !!!, V TĚSNÉM ZÁVĚSU MU NA ZÁDA FUNÍ DARISKA S KOUĎÁKEM, TŘETÍ V POŘADÍ JE POHLED OD NETOPÝRKY Jardo gratuluji a stejne tak i gratuluji Darisce s koudakem a Netopce A co ze je ta hlavni cena? [upravil dne 18/5/08 Marlin] No kolego, vzájemná gratulace a všiml sis jednoho drobného faktu? Neon nebyl první že by se konečně ledy prolomily....? Citovat
jarajarda Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Marlin jjestli jedes na dalsi prazsky, tak asi mozna tam No pojedeme, mám u Míry CC polštářky.. Citovat
Marlin Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Vvitty Marline pro tebe nevim nevim, mela to byt vlajecka PGC co mi delala spolecnost cely sraz na Seci, ale na Bavoraka by to chtelo spis nejake samolepky Kazdopadne vyhru mas u me, visi mi na skrini! Tak treba na Sebetove? No co, já péžo mám, tak poputuje ke mě, aspoň to bude symetrický:D:D:D:D:D:D Na ten nápad jste nás vlastně tak trošku navedli vy dva s Vendulkou:D:D Ale psal sem to asi půl hodiny:D No hlavnně že došel a předseda se u toho pobavil:super hele, napad to byl nas obou :bacha a pezoty mame doma dva, kdezto bawce jne jednoho,a ty vlajecku mas ja ne, tak si dej na me pozor :bacha:D:D Citovat
KoudaK Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Medvěd JAKO NEJVPTIPNĚJŠÍ MI PŘIŠEL POHLED MARLINŮV !!!, V TĚSNÉM ZÁVĚSU MU NA ZÁDA FUNÍ DARISKA S KOUĎÁKEM, TŘETÍ V POŘADÍ JE POHLED OD NETOPÝRKY Jardo gratuluji a stejne tak i gratuluji Darisce s koudakem a Netopce A co ze je ta hlavni cena? [upravil dne 18/5/08 Marlin] To trošku opravím.... Darisce s koudakem a Falco605..... Jste na chudáčka malýho zapoměli... Citovat
jarajarda Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Vvitty Marline pro tebe nevim nevim, mela to byt vlajecka PGC co mi delala spolecnost cely sraz na Seci, ale na Bavoraka by to chtelo spis nejake samolepky Kazdopadne vyhru mas u me, visi mi na skrini! Tak treba na Sebetove? No co, já péžo mám, tak poputuje ke mě, aspoň to bude symetrický:D:D:D:D:D:D Na ten nápad jste nás vlastně tak trošku navedli vy dva s Vendulkou:D:D Ale psal sem to asi půl hodiny:D No hlavnně že došel a předseda se u toho pobavil:super hele, napad to byl nas obou :bacha a pezoty mame doma dva, kdezto bawce jne jednoho,a ty vlajecku mas ja ne, tak si dej na me pozor :bacha:D:D Chehe, ozval se:D:D No ale wopowaž se to dát na bawce! Citovat
jarajarda Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Marlin na bawce neee, do Nejsy pujde No, tak teda dobře, ale ne že ji utopíš! Citovat
Vvitty Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 prislo jich celkem 15, tech pohledu. coz neni tak spatne, i kdyz jelo 50 posadek... a kazdy mel mit znamku postovni a jestli se nedohodnete, a protoze napad se zrcadlem byl nas, tak si kdyztak vlajecku nechame s vendulkou :D Citovat
Marlin Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 tak ji udelame putovni, co ty na to Jardo? Citovat
jarajarda Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: Marlin tak ji udelame putovni, co ty na to Jardo? No jasný, vždyť my se nějak mírumilovně dohodneme:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:D:D:D:D Citovat
Neon Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Neon se této soutěže nakonec bohužel nezúčastnil, ale nápad byl dobrej, jenom jsem nesehnal pohled, jakej jsem měl v plánu ... Příště, no ... Citovat
Medvěd Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Co brbláš, já Tvůj pohled dostal (ale neobodoval, he he) Citovat
Neon Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Co brbláš, já Tvůj pohled dostal (ale neobodoval, he he) To byl patrně od rodičů ... Já měl v plánu lepčí ... Takže nekecám ... Citovat
jarajarda Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Medvěd Co brbláš, já Tvůj pohled dostal (ale neobodoval, he he) To byl patrně od rodičů ... Já měl v plánu lepčí ... Takže nekecám ... Smiř se s tím, že jsi vyhrál \"jen pro změnu\" orienťák, no...:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.