pastorek Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: hak48 ahoj kluci,prosím vás zjistl jsem že mi visí nějaký kabel(bez jakekoliv koncovky, nejspíš je utrženy)u předního levého kola, mám306/93 a nesjem si jist jestli to ma kontrolu brzd.destiček.Nevím co to je. To bude na kontrolu opotrebenia doštičiek. Na konci by mal byť kruhový konektor. Citovat
VIP3R Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Většinou to bývá signalizace opotřebených destiček, když se špatně nainstaluje, tak se utrhne... Sundej kolo a měl bys vidět, jestli od destiček vedou kabely (od každé destičky jeden) do konektoru někde u tlumiče. Citovat
hak48 Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 dík, jdu se mrknout a pak dám vědět, ještě má to nějaký vliv na jízdu nebo to může chvíli počkat ?? Citovat
pastorek Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: hak48 dík, jdu se mrknout a pak dám vědět, ještě má to nějaký vliv na jízdu nebo to může chvíli počkat ?? V podstate je to neškodná závada. Citovat
omegaalfa Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 na jízdu to žádný vliv nemá, akorát ty destičky musíš hlídat okem:super Citovat
hak48 Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 kluci děkuji vám moc za odpovědi. Tak že v podstatě je to vyřešeno Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Pokial sa nemylim, tak na dosticky sa davali taky male plastove voloviny a v nich bol taky tenucky tusim medenny drot. Tato plastova volovina s drotom bola asi v urovni maximalneho opotrebenia suciastok. Tj ked sa dosticky moc opotrebovali tak to zacalo piskat ked si brzdila Citovat
Guest servisman Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 kabely od destiček rády praskají měl jsem to už na více autech,z počátku jsem si myslel že to někdo přecvakl štípačkama.dal jsem jen nové káblíky,protože destičky byly sjeté na 30% a drží i dodnes,než se dají nové Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.