Guest xholy Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Zdravim , cerstve sem koupil 406 sedan 1,8 16v 81KW ,1997 , ma najeto 128 000 km a je z nemecka , nevim kdy tam byli delany rozvody , asi bude lepsi je udelat ze , pac to nepoznam nejak . A taky bych se zeptal jakej olej do motoru..... A nejspis mam vybitou baterku v ovladaci na klici a zajimalo by me zda nebudu muset znova programovat klic k autu po vymene baterky .Diky za odpovedi Citovat
p406b Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 vytej v klubu:papa, na vsechny tve otazky ti da odpoved tlacitko hledani,vlevo nahore. -rozvody-radeji ano,pokud nemas jistotu jak tam dlouho jsou - TOTAL 10w40 Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 při výměně baterie netřeba přeprogramovat klíč,je to tu určitě několikkrát popsáno jak postupovat při výměně baterie do klíče,co se týče oleje tak bych se podíval na štítek co je u motoru a tam němci v servise píšou co tam naposledy nalili a dal bych tam to samé,když tam nic nenajdeš tak bych tam dal polosyntetiku 10W40 od Total nebo Esso Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 hmm tak to tam máš dvakrát p406b mě předběhl:) Citovat
Guest xholy Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Diky za odpovedi .....jeste jedna vec da se vypnout nejak ten imobilizer s klavesnici , z toho rostu kdyz musim popojizdet a furt odkodovat auto Citovat
Dave_k Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: xholy Diky za odpovedi .....jeste jedna vec da se vypnout nejak ten imobilizer s klavesnici , z toho rostu kdyz musim popojizdet a furt odkodovat auto Pokud máš infra klíč (1 tlačítko a Ir dioda) tak úplně odpojit (x krát popsáno) Pokud máš rádio (2 tlačítka) jde to naprogramovat, ale nevím jestli to funguje na všech imo. Hledej a najdeš. Citovat
Guest xholy Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: xholy Diky za odpovedi .....jeste jedna vec da se vypnout nejak ten imobilizer s klavesnici , z toho rostu kdyz musim popojizdet a furt odkodovat auto Pokud máš infra klíč (1 tlačítko a Ir dioda) tak úplně odpojit (x krát popsáno) Pokud máš rádio (2 tlačítka) jde to naprogramovat, ale nevím jestli to funguje na všech imo. Hledej a najdeš. mam tam 2 tlacitka na klici , nekde sem cetl ze pak staci zadat kod pak c1c , mel by imobilizer fungovat pres dalkac ale ono nic:o Citovat
čakom Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Já mám taky dvě tlačítka a mám tu ,,kalkulačku\" odpojenou. (už jsem to tak koupil) Někde jsem četl že stačí zadat kod a odpojit tu klavesnici, ale nikdy jsem to nezkoušel tak nevím jestli pří zapnutým klíči nebo při nastartovaným motoru. Citovat
Yantschi Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Mne nahodou vypadol (odpojil sa) prvy drotik sprava, co sa objavi, ked sa chcete dostat k poistkam a je tam aj ten imo. Tak prvy drotik sprava (zlty) som mal odpojeny a nemusel som zadavat ziaden kod. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.