Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, uploaduj to na net ve formátu třeba .jpg nebo .jpeg nebo .png nebo .bmp, hlavně ať nemá ta fotka 2 MB, ale spíš do 100 kB a rozměry maximálně do 800 x 600 pix.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Na pohľad pekné. Trochu mi unikol účel, ale to nevadí.

....:myslim nemalo by byť medzi filtrom a motorom pružné uloženie?

ahoj,ten filtr je upevněn na motoru,takže je jeho součastí
Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

:potlesk:potlesk:potlesk

Pekne pekne, a co ako to ide ?

ide to lepšie do otáčok,jeto také plynulejšie a nedusí sa to pri zošliapnutí plynu a pri zaraďovaní ríchlosti to tak netrhá.
Odesláno
Původně zaslal: domikra

Tak potom načo je tam tá chromová rúra, vpredu rozšírená. To píšem o tých prvých obrázkoch cez odkazy. Vyzeralo to že je to sanie so športovým filtrom v tom rozšírení.

Na tom vloženom zase neviem prečo tam máš dva filtre. Ten malý je športový s malým odporom sania ( ak sa mýlim, oprav ma) a za ním normálny.

Prepáč mi tie otázky, ale evidentne sa jedná o nejaký tuning. V tom som mimo, preto sa pýtam.

[upravil dne 12/5/08 pastorek]

Odesláno

Tak potom načo je tam tá chromová rúra, vpredu rozšírená. To píšem o tých prvých obrázkoch cez odkazy. Vyzeralo to že je to sanie so športovým filtrom v tom rozšírení.

Na tom vloženom zase neviem prečo tam máš dva filtre. Ten malý je športový s malým odporom sania ( ak sa mýlim, oprav ma) a za ním normálny.

Prepáč mi tie otázky, ale evidentne sa jedná o nejaký tuning. V tom som mimo, preto sa pýtam.

ahoj,ta rúra neni chromová ale nerez a to rozšírene v predu je filter a je tam iba jeden,neviem kde vydíš ten druhý,to červené u motoru je spoj.:bacha
Odesláno
Původně zaslal: BUTCHER306TD

zdravím, hodím sem muj filtr, je to delane narychlo... jeste tam musim dat tepelne odstineni...

pěkně vyřešené,na to že ja tam tak malo místa,ta roura je co za material?
Odesláno

ahoj,ta rúra neni chromová ale nerez a to rozšírene v predu je filter a je tam iba jeden,neviem kde vydíš ten druhý,to červené u motoru je spoj.:bacha

Teraz som si všimol že ten obrázok s dvomi filrami si nevložil ty. Tá otázka mala patriť niekomu inému. Prepáč, pomýlil som to.

Odesláno

Původně zaslal: BUTCHER306TD

zdravím, hodím sem muj filtr, je to delane narychlo... jeste tam musim dat tepelne odstineni...

pěkně vyřešené,na to že ja tam tak malo místa,ta roura je co za material?

myslis ta roura, na ktery drzi ten filtr? no to je original trubka od filtru k turbu.. jen v pravem miste uriznuta... a do ni napasovany kousek zelezne trubky a na ni filtr... :)

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...