Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sháním specifický rádio, kdysy dávno sem to někde viděl - bylo to rádio se 128 nebo 256 (tak nějak) volitelných barev podsvícení. Když už sem vzdal myšlenku ponechat orig. rádio tak chci alespoň stejný podsvícený jako zbytek auta (jinak to vypadá hrozně).

Třeba toto rádi je perfektní krom podsvícení

eshop_Pioneer_DEH-P6000UB_big_1200663738.jpg

Neví někdo?

Odesláno

Potřebuju něco převážně matně černýho, všechno ostatní v tom autě vypadá jak hračka z poutě, asi pudu do toho Clarionu.

SD + bluetooth stream je super.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Já mám rádio Clarion už asi rok a maximální spokojenost!Mohu jenom doporučit Clarion,Pioneer a Kenwood (teda co se rádií týká),do jiné značky bychuž asi nešel.

Odesláno

Clariona mám asi 4 roky a hraje dobře, CDčka v něm jedou bez problémů, nikdy nebyl problém ani s vypalovanýma MP3. Akorát jsem ho dával dvakrát do záruční opravy kvůli podsvětlení tlačítek, které zhaslo. Ale mám klasický radio na CD, tenkrát stálo cca 3tis.

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

tak ja myslim, ze Fusion uz to ma davno vyreseny, akorat z podvsviceni neni moc nadseny, asi jako ja, ale neresit. To radio je supr! Kor za ty prachy...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...