Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Specializovaný - to je to správné slovo. To je servis, který dělá jen Peugeoty (případně Citroeny), ale není koncesionář.

Koncesionář je něco jiné, tam je to drahé a pro Tvoje auto i zbytečné.

Existují i šikovní \"vesničtí\" opraváři, kteří dělají všechny značky (znám dva a dobrý!).

[upravil dne 9.5.2008 P607Olda]

Odesláno

Klidně přijeď. Máš to 100 km, po cestě můžeš navštívit Olomouc, v létě koupání v Mohelnici, anebo to vzít přes Letovice, Křenov atd. Je tady dobrý servis v Zábřehu.

Jestli budeš mít opravdu zájem, napiš soukromou zprávu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

pridam moju minulotyzdnovu skusemnost s autorizovanym servisom...

Najblizsi Peugeot servis mam vzialeny 70km tak som si spravil vylet rano o 9:30 som tam odovzdal auto s tym nech pridu na pricinu nefunkcnnosti stieracov, pretoze ja uz som mal rozobrane vsetcko a chybu som nenasiel. Dufal som ze premeraju pripadne skontroluju dazdovy senzor a ja na zaklade ich tvrdenia budem hladat po vrakoviskach...

mechanik sa motal okolo auta cca 7 hodin (nevem preco tak dlho) potom prisiel nasraty s vyhlasenim ze :\"nesom si isty asi je chybny motorcek ale zarucit to neviem\"!

Ja som za mechanikove ASI musel zaplatit 2 tisic korun vo fakture bolo napisane demontaz montaz stieracov a podobne. (po obhliadke auta som zistil ze motorcek ani nemal vybrany z auta). Dostal som papier ze na zaklade ich zistenia mam kupit novy motorcek stieracov....

teraz chcem vediet. Co mam robit ak sa servis mylil?? mozem ziadat o reklamaciu ?? pretoze osm zaplatit za informacie ktore si s velkou pravdepodobnostou chybne.... :bacha:bacha

Po tejto skusenosti hovorim: Autorizovany servis!!! NIKDY VIAC!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...