Neon Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Po 3 a půl letech bude opět nej kapela všech dob (teda bez Freďáka, ale Paul taky ujde). Kdo půjde?? Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 no me paul moc nesedl , george byl lepsí Citovat
Pepito Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Původně zaslal: Neon Po 3 a půl letech bude opět nej kapela všech dob (teda bez Freďáka, ale Paul taky ujde). Kdo půjde?? Ahoj Neone Už jsem si ve více Tvých příspěvcích všimnul,že jsi velký fanda skupiny Queen Já je poslouchám od r.1976 kdy mi bylo nějakých 13 let a je to (dle mého a vidím,že i Tvého názoru) nejlepší kapela všech dob Byl jsem v Praze když vystupovali s Paulem Rodgersem a i když mi tam moc chyběl Freddie,tak Paul to zapěl docela slušně Už máš vstupenky?Na stránkách sazkatiketu už jsou v prodeji od 18. dubna.Až budeš plánovat koupě lístků,tak se můžem domluvit a na koncert jet společně [upravil dne 9.5.08 Pepito] Citovat
Neon Odesláno 9. květen 2008 Autor Odesláno 9. květen 2008 Vendulko, to snad ne-e ... Ale třeba i jo-o ... Pepito: tak já hlavně zjistil, že pod podium už nejsou lístky, což mě dost nakrklo a když se mi do pondělí (úterý maximálně) nepodaří žádný podpultový sehnat, tak půjdu na SAZKAticket do pobočky a koupim je, budeš teda chtít taky?? Napiš do pondělí odpoledne, kdyžtak Ti taky vezmu ... Citovat
jarajarda Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Původně zaslal: Neon Vendulko, to snad ne-e ... Ale třeba i jo-o ... Pepito: tak já hlavně zjistil, že pod podium už nejsou lístky, což mě dost nakrklo a když se mi do pondělí (úterý maximálně) nepodaří žádný podpultový sehnat, tak půjdu na SAZKAticket do pobočky a koupim je, budeš teda chtít taky?? Napiš do pondělí odpoledne, kdyžtak Ti taky vezmu ... No tak so sis měl ale koupit kombála a ne sedana, pokud se nám budete dál množit :D Citovat
Pepito Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Pepito: tak já hlavně zjistil, že pod podium už nejsou lístky, což mě dost nakrklo a když se mi do pondělí (úterý maximálně) nepodaří žádný podpultový sehnat, tak půjdu na SAZKAticket do pobočky a koupim je, budeš teda chtít taky?? Napiš do pondělí odpoledne, kdyžtak Ti taky vezmu ... Do neděle se Ti ještě ozvu Citovat
Dundee Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Queen taky celkem můžu:myslim Cenovka?? Citovat
Pepito Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Ceny zjistíš na www.sazkaticket.cz [upravil dne 9.5.08 Pepito] Citovat
Neon Odesláno 11. květen 2008 Autor Odesláno 11. květen 2008 Dundee: stání pod podium ... 1190,- stání normál... 990,- sezení 1090,- - 1690,- myslim, ale rozhodně na sezení bych se vykašlal, to se na QUEENy fakt nehodí Pepito: já mám patrně sehnaný ty pod podium ... dozvim se v průběhu týdne. Rozesel jsem sítě po fan clubech a něco mi snad seženou, kdyby jich náhodou bylo víc, tak na tebe budu myslet;) Ale jinak bych Ti klíďo mohl sehnat ty klasický ... není problém (kdybys náhodou neměl jak) Citovat
Pepito Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Neon:moc velký dík,ale na koncert bohužel nemůžu,něco ten víkend mám Pak mi někde na srazu řekneš jaký to bylo,ale určitě to bude suprový Citovat
myryn Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: Scratch bez freddyho to neni ono :-( Mám stejnej názor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.