Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Po 3 a půl letech bude opět nej kapela všech dob (teda bez Freďáka, ale Paul taky ujde). Kdo půjde??:mrk

Ahoj Neone :papa

Už jsem si ve více Tvých příspěvcích všimnul,že jsi velký fanda skupiny Queen :super

Já je poslouchám od r.1976 kdy mi bylo nějakých 13 let a je to (dle mého a vidím,že i Tvého názoru) nejlepší kapela všech dob :super Byl jsem v Praze když vystupovali s Paulem Rodgersem a i když mi tam moc chyběl Freddie,tak Paul to zapěl docela slušně :myslim

Už máš vstupenky?Na stránkách sazkatiketu už jsou v prodeji od 18. dubna.Až budeš plánovat koupě lístků,tak se můžem domluvit a na koncert jet společně :papa

n1369955ns5.jpg

[upravil dne 9.5.08 Pepito]

Odesláno

Vendulko, to snad ne-e ... ;) Ale třeba i jo-o ... :D

Pepito: tak já hlavně zjistil, že pod podium už nejsou lístky, což mě dost nakrklo a když se mi do pondělí (úterý maximálně) nepodaří žádný podpultový sehnat, tak půjdu na SAZKAticket do pobočky a koupim je, budeš teda chtít taky??

Napiš do pondělí odpoledne, kdyžtak Ti taky vezmu ... ;)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Vendulko, to snad ne-e ... ;) Ale třeba i jo-o ... :D

Pepito: tak já hlavně zjistil, že pod podium už nejsou lístky, což mě dost nakrklo a když se mi do pondělí (úterý maximálně) nepodaří žádný podpultový sehnat, tak půjdu na SAZKAticket do pobočky a koupim je, budeš teda chtít taky??

No tak so sis měl ale koupit kombála a ne sedana, pokud se nám budete dál množit :D:D

Odesláno

Do neděle se Ti ještě ozvu :papa

Odesláno

Dundee:

stání pod podium ... 1190,-

stání normál... 990,-

sezení 1090,- - 1690,- myslim, ale rozhodně na sezení bych se vykašlal, to se na QUEENy fakt nehodí;)

Pepito: já mám patrně sehnaný ty pod podium ... dozvim se v průběhu týdne. Rozesel jsem sítě po fan clubech a něco mi snad seženou, kdyby jich náhodou bylo víc, tak na tebe budu myslet;)

Ale jinak bych Ti klíďo mohl sehnat ty klasický ... není problém (kdybys náhodou neměl jak);)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...