Vertex Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Léto se nám blíží a já bych raději než někam k moři vyrazil na těch pár dní dovolený, co budu mít, po krásách naší země. Místa už jsou tak nějak vytipovaný, ale potřeboval bych vyzjistit, jak to vypadá s campem Zvůle v jižních Čechách u Kunžaku nedaleko Dačic. Nemáme tu nějakýho člena s bydlištěm poblíž, kterej by mohl vzít svýho nablejskanýho Pažouta a vyrazit se mi tam mrknout. Slyšel jsem nějaký pomluvy na koupání, tak bych potřeboval vědět jak to přibližně vypadá. Díkes Jinak odkaz je http://www.zvule.cz/ [upravil dne 8/5/08 Vertex] Citovat
bigosak Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Vertex Léto se nám blíží a já bych raději než někam k moři vyrazil na těch pár dní dovolený, co budu mít, po krásách naší země. Místa už jsou tak nějak vytipovaný, ale potřeboval bych vyzjistit, jak to vypadá s campem Zvůle v jižních Čechách u Kunžaku nedaleko Dačic. Nemáme tu nějakýho člena s bydlištěm poblíž, kterej by mohl vzít svýho nablejskanýho Pažouta a vyrazit se mi tam mrknout. Slyšel jsem nějaký pomluvy na koupání, tak bych potřeboval vědět jak to přibližně vypadá. Díkes Jinak odkaz je http://www.zvule.cz/ [upravil dne 8/5/08 Vertex] Zdař krajane. Já jezdím na jih tak 3 4x za rok. S koupáním u rybníků je to vždycky ošemetný. Nejlepší podle mých zkušeností je to u Suchdola a v jeho okolí, neboť tam jsou samé pískovny. To je pak koupáníčko. Citovat
Vertex Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 Nazdar krušnohorče, jj, to je mi jasnačka, ale tam to bylo vždycky v poho a chci opravdu tam, protože je tam nádherně a jezdil jsem tam jako malej kluk. Ono přinejhorším koupání na nějakým koupališti v okolí vždycky seženeš Citovat
bigosak Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Vertex Nazdar krušnohorče, jj, to je mi jasnačka, ale tam to bylo vždycky v poho a chci opravdu tam, protože je tam nádherně a jezdil jsem tam jako malej kluk. Ono přinejhorším koupání na nějakým koupališti v okolí vždycky seženeš Chápu, já tam měl kdysi kousek chalupu tedy mlýn v Potočný kousek od Nový Bystřice. Takže chápu o čem mluvíš. Oni celý ty ´JČ jsou pěkný. U tý Třeboně a Suchdola jsou ale samo jiný. Citovat
corsair.cz Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Vertex Léto se nám blíží a já bych raději než někam k moři vyrazil na těch pár dní dovolený, co budu mít, po krásách naší země. Místa už jsou tak nějak vytipovaný, ale potřeboval bych vyzjistit, jak to vypadá s campem Zvůle v jižních Čechách u Kunžaku nedaleko Dačic. Nemáme tu nějakýho člena s bydlištěm poblíž, kterej by mohl vzít svýho nablejskanýho Pažouta a vyrazit se mi tam mrknout. Slyšel jsem nějaký pomluvy na koupání, tak bych potřeboval vědět jak to přibližně vypadá. Díkes Jinak odkaz je http://www.zvule.cz/ [upravil dne 8/5/08 Vertex] Zdar! no zitra zrovna okolo pojedu:) Je to přírodní koupák v podstatě v lese, poměrně studená voda ale zato čistá (tady bych oponoval, rozhodně je čistější než veselská pískovna), balvany v rybníku na kterých se můžeš vyvalit, no jestli chceš můžu ti tam zítra udělat pár obrázků mobilem. Jinak Jižní Čechy jsou the best! Citovat
corsair.cz Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 A jinak na pískovnách jsou hafa lidí, už je to dost zprofanovaný, lidi jsou schopný autem zajet až do vody, mám radši místa kde jich moc není Citovat
Ferry Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Zvuli mam asi 20km od baraku. Jezdili jsme se tam koupat casto, mela vzdycky krasne cistou vodu, lec pomalu se ohriva, takze docela studenou (ale zase v te studene vode nerostou sinice, takze spis vyhoda ), dno a plaze jsou ciste a piscite (takovy hrubozrnejsi pisek) uprostred rybnika jsu pak velky zulovy kameny pod vodou, docela sranda je hledat . jsou tam dve docela velke urdzovane travnate plaze a daji se najit i soukroma mistecka z druheho brehu, kde je pak clovek sam. Kemp jako takovy je taky na slusne urovni, ceny se asi budou dat najit na webu. Jediny problem loni byl ten, ze v zime rybnik vypustili a jak bylo na jare a pres leto sucho, tak bylo malo vody, letos by to uz mohlo byt v pohode. [upravil dne 9/5/08 Ferry] Citovat
corsair.cz Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Tak jsem se tam dneska byl kouknout, Zvůle je plná vody, nádherně čistá ale zatím ještě dost studená, nějak mi při broouzdání omrzaly nohy:) Písčitý dno, nikde zatím žádný lidi takže idylka. Něco sem nafotil, takže jestli chceš, můžu je sem plácnout.... Myslím že jaks říkal, tak před časem byl problém v tom, že rybník v březnu vypustili a nestačili ho do léta dopustit, takže vody bylo málo a byla teplá, takže se přemnožili různý sajraty zelený... No a další rok to dopustili a ty sajrajty začali hnít, takže 2 roky byla sezóna úplně na ho*no.... Teď už to ale vypadá ok. Citovat
Vertex Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 To corsair.cz: Díky moc za obhlídku, fotky můžeš prdnout sem nebo na jarda.muller@centrum.cz . Vím moc dobře, jak to tam vypadá, písčitý dno u pláže jak jsou chatky na konci hráze je super, jako malej kluk jsme právě několikrát strávili prázdniny v těch chatkách, takže místní rybník moc dobře znám a kameny ve vodě jsme odhalovali z loďky, abysme do nich nenarazili Citovat
corsair.cz Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 ok, zkusim ti to hodit na mejl, nebudou asi nic moc, pac je to z mobilu, ale snad to bude stacit:roll Citovat
dýzl Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 I to mám téměř za rohem,ještě jsem tam nebyl (na Zvůli),Na Veselskejch pískárnách to bylo dobrý ale byl jsem tam naposledy před cca 4 roky.Jinak jezdím jen na pískárnu před Jarošovem (jen občas)Dovču většinou v Nespekách na Sázavě nebo na Plumlovské přehradě u Prostějova. To corsair-myslel jsem,že bych si udělal malý výlet a ty jsi mne předběhl. Citovat
corsair.cz Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: dýzl I to mám téměř za rohem,ještě jsem tam nebyl (na Zvůli),Na Veselskejch pískárnách to bylo dobrý ale byl jsem tam naposledy před cca 4 roky.Jinak jezdím jen na pískárnu před Jarošovem (jen občas)Dovču většinou v Nespekách na Sázavě nebo na Plumlovské přehradě u Prostějova. To corsair-myslel jsem,že bych si udělal malý výlet a ty jsi mne předběhl. Výlet si klidně udělej, stojí to za to, je tam fakt hezky.... Jo kolem Plumlova jsem chvíli letos jezdil, ale moc jsem to neočíhl, budu to muset někdy zkusit, změna je život:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.