saibot Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 zdravim, zial v sekcii bazar som nepochodil, a na nete som nasiel len silikonove v cene 8500kc (Venair sada silikonových hadic pro CHLAZENÍ Peugeot 205 Gti 1.9[600001050332] 8497Kč) co je trocha vela, daju sa objednat a povodne hadice?kde? dakujem Citovat
Vertex Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Nějaký hadice k chlazení by mi mohly zbýt, uvidíme Citovat
pastorek Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Hadice na chladenie sa dajú kúpiť v Peugeot servise. Niektoré jednoduché i u druhovýrobcov. Citovat
saibot Odesláno 9. květen 2008 Autor Odesláno 9. květen 2008 Původně zaslal: pastorek Hadice na chladenie sa dajú kúpiť v Peugeot servise. Niektoré jednoduché i u druhovýrobcov. dakujem za tip, skusim. Citovat
franus Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 To by me taky zajimalo, kde se daji koupit hadice na chlazeni, hlavne teda kolena. Normalni rovne se daji sehnat od firem jako je fatra apod. A ten kit co stoji 8500 dela treba i SAMCO za stejnou cenu. Citovat
vix Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Jo, guma puchří a stárne Ona jde použít jakákoliv lepší hadice, když jsme u té ceny auta. Citovat
kobra Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 No to je asi tím , co se do nich pouští za chemie a i tím , že už se to nedělá z ropy , ale z odpadků Citovat
vix Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 kobra: Jednak, druhak životnost gumy je 15 let (skoro jako auta) V nejhorším začneme používat ZAHRADNÍ HADICE. (jsem zvědavej, kterej zoufalec z nás si je tam dá jako první ) Citovat
kobra Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Pokud mě někdo řekne , že životnost auta je 15 let , je to frajer. Stejně tak jako že životnost baráku je 30 let. Proč si potom lidi na fasády serou polystyren, dělají zateplení s návratností cca 80 let ? Nerozumím na tomto světě čím dál tím věcí. Máme dobré obchodníky Citovat
vix Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 kobra: životnost je technická a morální. Pokud jsi ale schopný dobastlit do P205 airbag, brzdového asistenta, ABS, klimu (morální životnost) a vrátit pevnost svarů, opotřebení tlumičů, korozi brzdového potrubí, ulámené plastové pacičky na výplních dveří, tuhost zadní nápravy, tloušťku laku apod. (technická životnost) - pak nevidím problém. Jenže, toto ekonomicky moc únosné není a vždy platí něco za něco. Takže lehká stará \"popelnice\" možná i s nula hvězdičkama v EURO NCAPu, nebo ocelový krám ze kterého je výhled jak z tanku... Mmch, v účetnictví se auto odepisuje 3-5 let a barák let 50 (a o barácích jsem nemluvil) P.S: Kus železa jako motor, ten jen tak nezrezne a nezničí se (vyjma snad jednoho tvého pístu ). Ale auta obsahují dnes spoustu elektroniky (čti reznoucí kontakty, vysychající kondenzátory, upadavájící odpory, zmatená čidla...) Prostě black-box. A vrtej se v tom . Citovat
Vopičí Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Taky jsem hledal před časem silikonový hadice a našel jsem firmu, která dělá i kolena s různým úhlem a pak samozřejmě i rovný hadice.....těď už ale nevím, která to byla. Ale samotný koleno nebo hadice je na pdr, když do auta potřebuju hadici všelijak dlouhou a zkroucenou a dávat tam kit za 8500:bojim:bojim:bojim. Ps:Taky jsem zvědavej, kdo jako první nasadí zahradní šlauch do motoru:D:D:D Citovat
Vopičí Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Pardon..netrpělivá osoba vícekrát klikla no:D [upravil dne 11/5/08 Vopičí] Citovat
Vopičí Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 A zase no:mad::mad: [upravil dne 11/5/08 Vopičí] Citovat
saibot Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 tak ten \"zahradní šlauch\" asi nebude pre mna .. , som si ale nemyslel ze to bude preve hadica ktoru nebudem vediet zohnat Citovat
saibot Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 tak ten \"zahradní šlauch\" asi nebude pre mna .. , som si ale nemyslel ze to bude preve hadica ktoru nebudem vediet zohnat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.