Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim,

zial v sekcii bazar som nepochodil, a na nete som nasiel len silikonove v cene 8500kc :mad:

(Venair sada silikonových hadic pro CHLAZENÍ Peugeot 205 Gti 1.9[600001050332] 8497Kč)

co je trocha vela, daju sa objednat a povodne hadice?kde?

dakujem

Odesláno

To by me taky zajimalo, kde se daji koupit hadice na chlazeni, hlavne teda kolena. Normalni rovne se daji sehnat od firem jako je fatra apod. A ten kit co stoji 8500 dela treba i SAMCO za stejnou cenu.

Odesláno

kobra: Jednak, druhak životnost gumy je 15 let (skoro jako auta)

V nejhorším začneme používat ZAHRADNÍ HADICE. ;)

(jsem zvědavej, kterej zoufalec z nás si je tam dá jako první :D )

Odesláno

Pokud mě někdo řekne , že životnost auta je 15 let , je to frajer. Stejně tak jako že životnost baráku je 30 let. Proč si potom lidi na fasády serou polystyren, dělají zateplení s návratností cca 80 let ? Nerozumím na tomto světě čím dál tím věcí. Máme dobré obchodníky :)

Odesláno

kobra: životnost je technická a morální.

Pokud jsi ale schopný dobastlit do P205 airbag, brzdového asistenta, ABS, klimu (morální životnost) a vrátit pevnost svarů, opotřebení tlumičů, korozi brzdového potrubí, ulámené plastové pacičky na výplních dveří, tuhost zadní nápravy, tloušťku laku apod. (technická životnost) - pak nevidím problém.

Jenže, toto ekonomicky moc únosné není a vždy platí něco za něco. Takže lehká stará \"popelnice\" možná i s nula hvězdičkama v EURO NCAPu, nebo ocelový krám ze kterého je výhled jak z tanku...

Mmch, v účetnictví se auto odepisuje 3-5 let a barák let 50 :roker

(a o barácích jsem nemluvil)

P.S: Kus železa jako motor, ten jen tak nezrezne a nezničí se (vyjma snad jednoho tvého pístu :) ). Ale auta obsahují dnes spoustu elektroniky (čti reznoucí kontakty, vysychající kondenzátory, upadavájící odpory, zmatená čidla...) Prostě black-box. A vrtej se v tom :D.

Odesláno

Taky jsem hledal před časem silikonový hadice a našel jsem firmu, která dělá i kolena s různým úhlem a pak samozřejmě i rovný hadice.....těď už ale nevím, která to byla.

Ale samotný koleno nebo hadice je na pdr, když do auta potřebuju hadici všelijak dlouhou a zkroucenou a dávat tam kit za 8500:bojim:bojim:bojim.

Ps:Taky jsem zvědavej, kdo jako první nasadí zahradní šlauch do motoru:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...