Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

badisak

Končím debatu ohledně ceny,nezlob se.Stěžuješ si na něco,co můžeš sám ovlivnit!!!

Kde to jde,domlouvám cenu zásadně předem! A taky hned vím,zda opravu nechám

udělat,nebo jdu jinam. Měj se hezky:papa

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

badisak

Končím debatu ohledně ceny,nezlob se.Stěžuješ si na něco,co můžeš sám ovlivnit!!!

Kde to jde,domlouvám cenu zásadně předem! A taky hned vím,zda opravu nechám

udělat,nebo jdu jinam. Měj se hezky:papa

Dělám to proto, abych si představu udělal. Nejsem automechanik a moc tomu nerozumím, proto scháním informace. Je problém pouze v tom, že mi zatím nikdo neřekne cenu. Řekne mi pouze to, že netuší, jak dlouho na tom stráví času..

A nemám moc možností jít jinam.

Ale i tak díky za usměrnění... :papa

[upravil dne 7.6.2008 badisak]

Odesláno

Poloosy repasuje taky Glogar (a taky Autokelly apod.) - mě se vyplatí měnit komplet zrepasovanou poloosu za 1200,- , než měnit jenom manžety.

Jednou jsem ty manžety měnil, potom najely asi 20 tkm a nic moc - záleží na kvalitě manžety (lisovaná tma vs. gumový díl)

Výměna prachovek cca 1-2 hod. za pár, a to ještě nevíš, jaký bordel ti v té manžetě zůstal.

Jinak, vymontování a namontování polosy cca 1/2 -1 hodina času. (řekněme max. 400,- za práci)

malé rýpnutí: když ti mechanik není schopen říct, kolik na tom odhadem ztráví času, tak pak se nedivím, že dělá za 200,- Kč/hod. :D

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...