ozzy56 Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 badisak Končím debatu ohledně ceny,nezlob se.Stěžuješ si na něco,co můžeš sám ovlivnit!!! Kde to jde,domlouvám cenu zásadně předem! A taky hned vím,zda opravu nechám udělat,nebo jdu jinam. Měj se hezky:papa Citovat
badisak Odesláno 7. červen 2008 Autor Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 badisak Končím debatu ohledně ceny,nezlob se.Stěžuješ si na něco,co můžeš sám ovlivnit!!! Kde to jde,domlouvám cenu zásadně předem! A taky hned vím,zda opravu nechám udělat,nebo jdu jinam. Měj se hezky:papa Dělám to proto, abych si představu udělal. Nejsem automechanik a moc tomu nerozumím, proto scháním informace. Je problém pouze v tom, že mi zatím nikdo neřekne cenu. Řekne mi pouze to, že netuší, jak dlouho na tom stráví času.. A nemám moc možností jít jinam. Ale i tak díky za usměrnění... [upravil dne 7.6.2008 badisak] Citovat
vix Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Poloosy repasuje taky Glogar (a taky Autokelly apod.) - mě se vyplatí měnit komplet zrepasovanou poloosu za 1200,- , než měnit jenom manžety. Jednou jsem ty manžety měnil, potom najely asi 20 tkm a nic moc - záleží na kvalitě manžety (lisovaná tma vs. gumový díl) Výměna prachovek cca 1-2 hod. za pár, a to ještě nevíš, jaký bordel ti v té manžetě zůstal. Jinak, vymontování a namontování polosy cca 1/2 -1 hodina času. (řekněme max. 400,- za práci) malé rýpnutí: když ti mechanik není schopen říct, kolik na tom odhadem ztráví času, tak pak se nedivím, že dělá za 200,- Kč/hod. Citovat
Breptas Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Ahoj u nás stojí výměna oleje 400 i s filtrem ,ale jsme autorizovaný servis ford tak si udělej obrázek sám jestli 450 u soukromníka je moc a nebo ne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.