MirasCC Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 MPavel: Čím pojedeš? Kolik máš míst? kohlla: Já auto klidně vezmu, ale ke mě se rozumně vejde jen jeden člověk. Posadit někoho na cestu do Brna dozadu bych si netroufnul Citovat
@re Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Béďa MirasCC: jak jsem videl ted na Seci tve vejletnicke choutky tak by to nemel byt problem ne?? Ani mi nemluv, na Seč padly dvě nádrže Se projedu rád, ne že ne, ale dálnice je vopruz. Silničky v okolí Seče se mi právě velmi líbily, v Práglu tohohle moc neužiju... u mně padly necelé 3 nádrže... a jedna má 70litrů !!!!!... takže jsi ještě v pohodě Jinač taky jsem o tom včera uvažoval, že bych se tam zajel podívat... to bychom mohli udělat nějaký peugeot sraz [upravil dne 8/5/2008 @re] Citovat
genzer Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: @re Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Béďa MirasCC: jak jsem videl ted na Seci tve vejletnicke choutky tak by to nemel byt problem ne?? Ani mi nemluv, na Seč padly dvě nádrže Se projedu rád, ne že ne, ale dálnice je vopruz. Silničky v okolí Seče se mi právě velmi líbily, v Práglu tohohle moc neužiju... u mně padly necelé 3 nádrže... a jedna má 70litrů !!!!!... takže jsi ještě v pohodě Jinač taky jsem o tom včera uvažoval, že bych se tam zajel podívat... to bychom mohli udělat nějaký peugeot sraz [upravil dne 8/5/2008 @re] ty jo,6000kc za benal,to je drsný Citovat
@re Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: genzer Původně zaslal: @re Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Béďa MirasCC: jak jsem videl ted na Seci tve vejletnicke choutky tak by to nemel byt problem ne?? Ani mi nemluv, na Seč padly dvě nádrže Se projedu rád, ne že ne, ale dálnice je vopruz. Silničky v okolí Seče se mi právě velmi líbily, v Práglu tohohle moc neužiju... u mně padly necelé 3 nádrže... a jedna má 70litrů !!!!!... takže jsi ještě v pohodě Jinač taky jsem o tom včera uvažoval, že bych se tam zajel podívat... to bychom mohli udělat nějaký peugeot sraz [upravil dne 8/5/2008 @re] ty jo,6000kc za benal,to je drsný to jo, drahá sranda... Citovat
Béďa Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 koukam ze nas celkem pribejva, to by chtelo dat nekde spicha a vyrazit tam spolecne.. Citovat
janča205 Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 No tak já to mám sice kousek,ale budu celej den v práci:( Určitě si to skvěle užijete! Citovat
MPavel Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC MPavel: Čím pojedeš? Kolik máš míst? Oukej. Klidně se můžeme sejít a jet spolu. Aspoň se rozloží béňo. Jel bych Golfem viz. podpis. Ke mě se vejdou čtyři. V pěti už by to bylo pro ty vzádu masakr. Ono i pro dva vzádu to není žádnej luxus. Prostě Golf. Ale jestli pojedeme jenom dva tak klidně můžeme jet tvým předpokládám CCéčkem... Je mi to celkem jedno. Ono to na spotřebu vyjde cca stejně. Jel by ještě někdo z Práglu? Citovat
MirasCC Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: MPavel Jel by ještě někdo z Práglu? Myslel sem na kohllu, ten psal že by se svezl, je ze Starý Boleslavi. Stejně musí dolů na dálnici, do Jesenice už to nebude mít takovou zajížďku. Citovat
MPavel Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: MPavel Jel by ještě někdo z Práglu? Myslel sem na kohllu, ten psal že by se svezl, je ze Starý Boleslavi. Stejně musí dolů na dálnici, do Jesenice už to nebude mít takovou zajížďku. To by nebyl problém... Citovat
kohlla Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC kohlla: Já auto klidně vezmu, ale ke mě se rozumně vejde jen jeden člověk. Posadit někoho na cestu do Brna dozadu bych si netroufnul Uvidíš, když bude místo tak bude a když nebude nebude. Jenom poprosim potom o zprávu na SZ, dík. Citovat
MirasCC Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 MPavel & kohlla: U mě se krapet mění situace. Do Brna sice pořád jedu, ale budu muset po vlastní ose. Do Brna jedu ráno přímo (to bysme se mohli v Jesenici potkat a odjet společně), ale zpátky pojedu minimálně oklikou mimo dálnici a velmi pravdepodobně ještě po cestě budu stavět a do neděle přespím u rodičů. Citovat
MPavel Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC MPavel & kohlla: U mě se krapet mění situace. Do Brna sice pořád jedu, ale budu muset po vlastní ose. Do Brna jedu ráno přímo (to bysme se mohli v Jesenici potkat a odjet společně), ale zpátky pojedu minimálně oklikou mimo dálnici a velmi pravdepodobně ještě po cestě budu stavět a do neděle přespím u rodičů. Tak bychom mohli jet v koloně. Já asi budu brát ještě bratránka, ale to není ještě jistý... Citovat
MirasCC Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 MPavel: Jj, jsem pro, utvoříme kolonu o dvou autech V kolik vyrazíme? Chceme tam bejt hned od rána? To bych viděl na odjezd tak 6:30 z Jesenice. Má někdo zkušenost jak se tam budou sjíždět davy? Jestli je lepší přijet dřív, nebo radši trochu později? Citovat
kohlla Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 hele kluci, Davy sou tam skoro vždy slušný. Párkrát sem tam byla nic moc (ale to bylo před 2ma rokama kdy sem tam byl naposled) MirasCC a MPavel: Pro usnadnění našeho problému, dopravim se tam sám. Z důvodu mojí nové snad přítelkyně a mého bratra.... chtěj jet taky. Takže sorry společná doprava se nekoná, snad někdy příště. Dík Třeba se tam potkáme. Citovat
genzer Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 urcite vyrazit drive,jednou jsem musel nechavat auto vic jak 3km daleko,protoze nebylo kde parkovat Citovat
Chip Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 taky se tam nejspíš pojedu mrknout ale nejraději bych tam zůstal do neděle na renocar. záleží na počasí a na náladě. každopádně místo v autě taky budu mít kdyby se chtěl někdo svézt [upravil dne 10/5/08 Chip] Citovat
Pavel T. Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Určitě pojedu v neděli na Renocar, ale ta sobota vypadá velmi zajímavě. a protože to mám kousek, asi se tam ukážu i v sobotu .... když už bude ten minisraz... Citovat
MPavel Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 to MirasCC: Naplánoval bych to tak, abychom tam přijeli cca na devátou právě kvůli parkování... Takže bude bohatě stačit, když se sejdeme v 7:00. Navrhuji se sejít na benzince u Kocandy na hlavní. Víš kterou myslím? Citovat
MirasCC Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 MPavel: OK, sedmou beru. Ad benzinka: Jak se sjíždí z Jesenice z kopce do Kocandy, tak hned pár metrů za cedulí začátku vesnice po pravý straně - tuhle myslíš? Pokud jo, tak vím, jinak si ani snad nevybavuju, že by tam jiná benzínka někde poblíž byla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.