MPavel Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC MPavel: OK, sedmou beru. Ad benzinka: Jak se sjíždí z Jesenice z kopce do Kocandy, tak hned pár metrů za cedulí začátku vesnice po pravý straně - tuhle myslíš? Pokud jo, tak vím, jinak si ani snad nevybavuju, že by tam jiná benzínka někde poblíž byla Přesně tu myslím. Tuším, že je to nějaká avia nebo co... Takže domluveno. V sobotu 7hod u benzinky a pak tradá do Brna. Citovat
Chip Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 tak to se taky připojím ale možná pojedu napřed aby to muj dědeček udejchal tak az budete míjet starší červenou devatenáctku tak třeba zamavejte:papa Citovat
MPavel Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: Chip tak to se taky připojím ale možná pojedu napřed aby to muj dědeček udejchal tak az budete míjet starší červenou devatenáctku tak třeba zamavejte:papa A nechceš jet semnou? Asi pojedu prázdný, protože na bratránka se nemůžu dovolat... Citovat
Chip Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Díky ale ke mě se přidali už dva lidi u kterych budu přes noc tak ne ale díky Citovat
MPavel Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Chip Díky ale ke mě se přidali už dva lidi u kterych budu přes noc tak ne ale díky OK. Tak aspoň budu mít lehké auto a pěkně to pojede. U toho mého \"kompresorku\" je znát každý kg. :D Citovat
MirasCC Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 MPavel: Zkusím napsat pár lidem, jestli se někdo nechce zajet podívat, případně bych ti někoho možná do auta přiložil. Nicméně sám nevěřím tomu, že se někdo chytne. Tušíš jakej by si chtěl případně příspěvek na benzín a parkovný tam? Citovat
MPavel Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC MPavel: Zkusím napsat pár lidem, jestli se někdo nechce zajet podívat, případně bych ti někoho možná do auta přiložil. Nicméně sám nevěřím tomu, že se někdo chytne. Tušíš jakej by si chtěl případně příspěvek na benzín a parkovný tam? OK. Za parkování nic nechci a benzin záleží kolik bych vezl lidi. U jednoho tak 200,- u dvou a více po kilu. Nevyžaduji zaplatit celý podíl, protože beru dražší benzin od Shellu a ještě do toho leju aditivum. Kdyby jsi mi ale přiložil do auta nějakou hezkou slečnu tak ji vezmu i grátis... :roker Citovat
MirasCC Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: MPavel Kdyby jsi mi ale přiložil do auta nějakou hezkou slečnu tak ji vezmu i grátis... :roker No ono z toho nejspíš stejně nic nebude. Hezký holky se nehlásí vůbec, ale ani škaredý kluci se nějak neozývaj :D Citovat
Béďa Odesláno 17. květen 2008 Autor Odesláno 17. květen 2008 takze prihazuju par fotecek z dnesni akce.. Citovat
Béďa Odesláno 17. květen 2008 Autor Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: Vvitty a kde stoji Luciferka? v garazi.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.