AnotherOne Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Objednával už niekto cez servisbox? Ako to funguje? Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Objednával už niekto cez servisbox? Ako to funguje? pokud si objednas spatny dil musis ho odebrat , to je nevyhoda ,proto to nikdo nedela a nedoporučuje se to . navic vetsina peugeotu chce na objednany dil aspon pulku zalohu , jinak ho neobjedna , coz je taky logicke , si zkus objednat tri klima kompresory a uvidis co se stane, bud te autorizak vyzve k navsteve a uhrazeni min zalohy a nebo ti domu prijde faktura na tri kompresory, a nedej boze kdyby se na tvoji adresu zaregistroval nekdo jiny a objednaval a objednaval.... Citovat
AnotherOne Odesláno 7. květen 2008 Autor Odesláno 7. květen 2008 Takže furt je lepšie zájsť do kamenného obchodu... Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Takže furt je lepšie zájsť do kamenného obchodu... S každým \"kamenným Peugeot öbchodem\" se dá komunikovat i mejlem . www.peugeot.cz a vyhledani koncesionáře v tvojí lokalitě. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. květen 2008 Autor Odesláno 7. květen 2008 No s mojím najbližším nemám dobré skúsenosti. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne No s mojím najbližším nemám dobré skúsenosti. každý den není posvícení Citovat
Guest servisman Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne No s mojím najbližším nemám dobré skúsenosti. tak to já mám dobré zkušenosti s ND ale servis raději vynechám Citovat
AnotherOne Odesláno 7. květen 2008 Autor Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: AnotherOne No s mojím najbližším nemám dobré skúsenosti. tak to já mám dobré zkušenosti s ND ale servis raději vynechám Objednávaš diely v pežote a montuje ti ich iný servis? Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: AnotherOne No s mojím najbližším nemám dobré skúsenosti. tak to já mám dobré zkušenosti s ND ale servis raději vynechám Objednávaš diely v pežote a montuje ti ich iný servis? Honza si je montuje sám , je to šikovný kluk:papa Citovat
Guest servisman Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: AnotherOne No s mojím najbližším nemám dobré skúsenosti. tak to já mám dobré zkušenosti s ND ale servis raději vynechám Objednávaš diely v pežote a montuje ti ich iný servis? Honza si je montuje sám , je to šikovný kluk:papa přesně tak a nejen díly neboli jihočeský servisman [upravil dne 7/5/08 honza406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.