Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

U mýho je tam Hdi a ne HDi, ale to jen překlik, jinak správně :super

Opraveno, díky ;) Opravdu má \"i\" být malé? Proč to? :)

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

On to kadý píše jak chce, co tak koukám. Buď to mám nesmyslně vsugerovaný a nebo je to tak opravdu správně. Každopádně se mi to líbí nejvíc ;)

Odesláno

Do prvního příspěvku doplněn xls se seznamem objednávek, překontrolujte si to prosím ;)

Překontrolováno a souhlasí to :) Dík moc.

Odesláno

Tak já si taky doobědnávám

1x červený,výšivka černá,nápis peugeot 205 pod lvem

1x tmavě modrý,výšivka štříbrná,nápis JANČA nad lvem

Vyzvednu si ho na pražským minisrazu!

Děkuji

Odesláno

Ahojky, doufám, že to nepíšu pozdě a mám ještě šanci. Já bych chtěla prosím červený polštářek, černá výšivka, nad logem Dariska a pod logem 306. Děkuju moc, jen kdyžtak písni, jestli jsem to neobjednala pozde. :myslim

Odesláno

Neboj Darisko, píšeš ještě včas, do výroby do pošlu až zítra dopoledne ;) Potkáme se v Praze na červnovým minisrazu, nebo to budeš chtít poslat?

Vertex: Mám tě zapsanýho :super

Odesláno

Pokud ještě mohu tak bych chtěl 1ks - modrý nad logem červené srdce,pod logem www.peugeot-club.com(logo a www bílá), poslat poštou,poku to tak jde(to http ne nejde mi to bezněj napsat)

[upravil dne 7.5.2008 Pegoo]

Odesláno

On to kadý píše jak chce, co tak koukám. Buď to mám nesmyslně vsugerovaný a nebo je to tak opravdu správně. Každopádně se mi to líbí nejvíc ;)

Tak už Ti odpovím naprosto přesně - na emlému u předního kola JE HDi ;) jinak sry za :xvul

Odesláno

Jo, Pegoo, myslím že ještě jeden pro tebe zvládneme. Ale zkus prosím ten svůj příspěvek zrevidovat a trochu líp napsat, cože se má na polštářku vlastně vyskytovat. A jakou barvu výšivky chceš. Jo a v neposlední řadě mi buď sem nebo přes u2u pošli adresu. Platit budeš předem na účet, nebo na dobírku?

MatrixChose: :D

Odesláno

Měl bych zájem o dva kusy pokud tedy nejdu s křížkem po funuse:roll viz příloha.Chtěl bych se zeptat,jestli je možné vybrat i z jiné látky,třeba jak říkal Garfield samet.Díky

[upravil dne 8.5.08 Zipík]

Polštářky.xls

Odesláno

Neboj Darisko, píšeš ještě včas, do výroby do pošlu až zítra dopoledne ;) Potkáme se v Praze na červnovým minisrazu, nebo to budeš chtít poslat?

Určitě se potkáme na červnovým minisrazu, posílat je to zbytečné :super Díky moc, už se těším.

Odesláno

alternativ: Neboj, určitě ještě nějaká šance bude ;)

2all: Objednávka odeslána, hotovo by mělo být koncem příštího týdne. Vyzvednu o víkendu cestou z Brna.

Informace o platbě předem na účet za chvilku rozešlu přes u2u ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...