Big Tommy Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 čus mám 306 98 1.8 16V a mám problém s teplotou.nebo spíš s nějakym čidlem na sahaře.ta druhá rychlost se zapíná až když je to skoro v červenym.kámoš řikal že to je špatný nějaký to čidlo ale já nevim jaký.kdyby nekdo věděl moc mi pomůže.díky Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 cidlo, pokud to auto nema klimatizaci, je umisteny na chladici, pod hadici co vede od motoru od termostatu a ma modry konektor, v druhovyrobe se da koupit do 500kc Citovat
Big Tommy Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Původně zaslal: Ferry cidlo, pokud to auto nema klimatizaci, je umisteny na chladici, pod hadici co vede od motoru od termostatu a ma modry konektor, v druhovyrobe se da koupit do 500kc má to klimu ale nefachá.bude to to samý nebo nekde jinde? a jmenuje se nejak to čidlo?já podle čeho ho mám koupit.díky moc [upravil dne 5.5.2008 Big Tommy] Citovat
EXI.60 Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Jsou tři čidla na termostatu:modré-teploměr,hnědé-přehřátí motoru(to je to které hledáš),zelené-řídící jednotka motoru a klimy.Zkus ten hnědý konektor odpojit a zapni klíček do polohy dva.Pokud se po chvilce sahary rozběhnou,tak je to tím čidlem.pokud ne bude to problém větší. Citovat
Big Tommy Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: EXI.60 Jsou tři čidla na termostatu:modré-teploměr,hnědé-přehřátí motoru(to je to které hledáš),zelené-řídící jednotka motoru a klimy.Zkus ten hnědý konektor odpojit a zapni klíček do polohy dva.Pokud se po chvilce sahary rozběhnou,tak je to tím čidlem.pokud ne bude to problém větší. díky skusim to a dám vědět. Citovat
Bratr Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 můj problém s teplotou je ten že mi kolísá! Občas mi skočí na 90 a už se spouští vrtule(jinak mi drží na 80).. někdy mi i při zahřátém autě spadne pod 80 . Někdo říkal že je to nějaké čidlo. A to čidlo může dělat i ten problém že mi po vyřazení nepadnou otáčky na 900, ale na 500 až 1000 tak asi 3x a pak se ustálý? Neví někdo jak zjistit že je špatné čidlo? Jo a občas mi problikne takový oranžový káčko na palubce, myslým že je to katík ale Citovat
Big Tommy Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: Bratr můj problém s teplotou je ten že mi kolísá! Občas mi skočí na 90 a už se spouští vrtule(jinak mi drží na 80).. někdy mi i při zahřátém autě spadne pod 80 . Někdo říkal že je to nějaké čidlo. A to čidlo může dělat i ten problém že mi po vyřazení nepadnou otáčky na 900, ale na 500 až 1000 tak asi 3x a pak se ustálý? Neví někdo jak zjistit že je špatné čidlo? Jo a občas mi problikne takový oranžový káčko na palubce, myslým že je to katík ale to zistíš tak že odpojíš to čidlo jak mi tady poradily.to Káčko je prej kontrolka motoru a s tema otackama mi to delalo taky.a bylo to špatnym benzínem.nedusí se ti to?pendlovalo mi to mezi 800-1200 a rosvecovala se ta kontrolka.dal sem v power a v pohode Citovat
Big Tommy Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: EXI.60 Jsou tři čidla na termostatu:modré-teploměr,hnědé-přehřátí motoru(to je to které hledáš),zelené-řídící jednotka motoru a klimy.Zkus ten hnědý konektor odpojit a zapni klíček do polohy dva.Pokud se po chvilce sahary rozběhnou,tak je to tím čidlem.pokud ne bude to problém větší. tak to je tim čidlem.díky moc Citovat
dadada Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Jsem slepej a nevidim tři čidla na termostatu (mám HDI s klimou) je na něm pouze odvzdušnovák. Rovněž tak bitron nikde na levém podběhu nevidím. Mám plastovou skřínku s pojistkama a jedním relátkem. Prosím radu. Citovat
Ferry Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: dadada Jsem slepej a nevidim tři čidla na termostatu (mám HDI s klimou) je na něm pouze odvzdušnovák. Rovněž tak bitron nikde na levém podběhu nevidím. Mám plastovou skřínku s pojistkama a jedním relátkem. Prosím radu. zde byl dotaz na 1.8 16v benzin, u HDi jsou cidla jinde, bohuzel nevim kde, bo s HDi nemam zkusenost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.