Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No chlapy v piatok som daval kolegovi do 407 1,6hdi 2007 HID35w6000k vsetko OK.Dva dni nato stierace KO.Ja mam vo svojej 407 2,0hdi 2009 uz tyzden a v poho do dnesneho dna ked mi auto zacalo trhat vypisalo to ESP/ASR faulty a nasledne vyskocila kontrolka motora a vypisalo to ze engine fault-repair needet.Vypol som motor nasledne som ho nastartoval a OK kontrolka motora mi zhasla asi po piatom nastartovani.Spravilo mi to dneska trikrat.Xenony som hned vyhodil a zatial je pokoj a dufam ze aj bude.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahojte ... pozrite sa co som len tak nahodou našiel pri hľadaní obyčajných H7 led, ktoré som chcel dať do hmloviek ako denné svietenie, keďže hmlovky aj tak veľmi nevyužívam ...

http://nahradne-diely.autovia.sk/led-sada-h7-22w-samsung-1800-lumen-v2-355016?gclid=CO-roYqY5boCFclQ3godWmUAMQ

Podľa tých, čo sa vyznajú, môže toto dobre svietiť? Myslíte, že to bude robiť rovnakú šarapatu, ako tie xenonove prestavbove sady?

Odesláno

V pohod, taky po nněčem pokukuju, ale nemám na to odvahu :D (na ebay jsem našel HID přímo pro canbus i se slim adaptéry za 60$~1200Kč~48€), u čočky by to sice nemělo oslňovat, jak u klasické paraboly, ale i tak :papa

Odesláno

Akurát tak do hmlovky ako denné svietenie, ale ani od toho by si veľa čakať nemal ... nech ti nenapadne dať to do hlavného svetlometu, lebo pri jazde v noci, by si ostal v šoku :-)

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Počujte, ako je možné, že origo xenóny nedobabrú elektorniku a prestavobvé sady áno? Nedajú sa nejako zistiť parametre tých origo balastov a podľa nich kúpiť nejakú prestavbovú sadu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...