Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Krokovy motorcek

Recommended Posts

Odesláno

Zdraviim, neviete mi poradit kde by som mohol v 306 , 1.4 8V r.v. 98 najst krokovy motorcek ? Sa tu na fore vela rozoberalo, ze ked troska kolisu otacky motora na volnobehu, mal by sa poriadne precistit.

Otacky my troska kolisu, ale fakt nebatatelne, tak o 50 +-, sem tam i o 100vku, nic strasneho, ale chcel by som to skusit vycistit.

Len vobec neviem ako taky motorcek vyzera a kde sa nachadza :)

Sorry, som lama na taketo veci :)

Dakujeem

Odesláno

Nasiel so, vycistil som, bolo to hodne zasrane, a volnobeh ide ako hodiny. Velmi pekne dakujem za rady :)

Odesláno

S prepáčením využijem aj ja toto vlákno, aby tých s rovnakou tématikou nebolo veľa. Mám 306, 1,6, 65kW,1999. Problém je podobný,ako tu spomínaný, ale s malými odlišnosťami. Mne otáčky na voľnobeh nekolíšu, auto necuká, otáčky plynule stúpajú aj klesajú, ale mám ich zvýšené 1000. Otáčky sú rovnaké či ide auto 5 min.,alebo 1hod vždy je tých 1000. Prosím poraďte, môže aj toto robyť krokáč, alebo je problém niekde inde. Auto som kúpil straršie a vždy tie otáčky boli takéto. Ešte jeden postreh. Otáčky sa znížia na cca 850 vtedy, keď zapnem klímu, alebo všetky svetlá, čo sú na aute ale tiež nekolíšu. Skúste prosím niečo poradiť, aby som troška ušetril na diagnostike. U nás cez 500. :bojimĎakujem.

A ešte sa spýtam, ten krokáč je aj na 1,6 na tom istom mieste, ako je na obrázky tu hore?

[upravil dne 15/5/08 rolis7]

Odesláno

Jasne ze s vysimi otackami bude vysi spotreba...Ale ne kdyz je to o 100 ot.(ja mam 1.8 16V a otacky mam cca 900 pri teplem motoru bez sytice) takze to neni rozdil...Jinak na otacky ma vliv spousta veci...Vycistil bych cidlo mnozstvi nasavaneho vzducu(najdes kdyz sundas privod filtru do sani tak tesne pred klapkou je cidlo),cidlo otacek na setrvaku,cidlo na lambdu a i ten krokac(poznas ho tak ze pod neho jdou hadice a primo na krokaci je konektor se tremi draty,vypada jako valecek prisroubovany za prirubu dvema sroubkama hvezdicka 20) ma vliv na otacky...Ale je to jen prevence nebo pokus..pokud to neblbne a nekolisa nemusis se starat...Lae kdyz mas cas tak tou kontrolou a cistenim nic nezkazis...:myslim:papa

Odesláno

Outamaticky sitic by si mal mat urcite :D Ale zapaty ostat moze asi len tazko :D :D :D

Je vidiet ze si sa asi na skodovkach ci starych motorkach s manualnym siticom nevozil :D :D :D Pokial by sitic ostal zapaty, tak hned ako by sa motor ohrial, tak by ty skapal a uz by si ho len tazko natocil... :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...