rkhl Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Čau, potřeboval bych rozdělat autorádio 4030, nějak na jednu stranu tahaj kazety, ale zjistil jsem, že nemám kód. Mám pouze nějaký kód ke klíčům, ale to asi nebude stejný. Tak jsem to zatím neodpojoval. Lze nějak kód zjistit, pokud to rádio ještě kód nepožaduje. Zkusil jsem napsat do Peugeotu, jestli by mi ho podle vin neposlali, tak mi přišla odpověď, že se mám stavit na nějaké jejich pobočce, kde mi ho zdělej po předložení technického průkazu. To je zdarma nebo vytasím 500kč. Citovat
Guest servisman Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 pokud je orginál tak ti jej zjistí podle VIN pokud ne tak to nevím,já kupoval rádio na vrakovišti a měl jsem na rádiu vin opsáno z auta kod mi pak zavolali,ale záleží jakou mají domluvu.Když jsem napsal Peugeotu tak mi odpověděli podobně. [upravil dne 4/5/08 honza406] Citovat
čakom Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Pokud je to auto koupeno v ČR tak je to zdarma. Jestli je to dovoz tak je za to poplatek 500 bez DPH. Citovat
Guest servisman Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Původně zaslal: čakom Pokud je to auto koupeno v ČR tak je to zdarma. Jestli je to dovoz tak je za to poplatek 500 bez DPH. každý prodejce čili v servisu se chová jinak takže vem že to není všude stejný.Někomu to sdělí po telefonu někomu za prašule. Citovat
Kubis Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Ahoj,povytáhni rádio,kolik dovolí kabel a podívej se ,zdali omylem není napsán na obalu......Jen takový okamžitý nápad,moje to tam mělo.P806 Citovat
Devils-night Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: rkhl Čau, potřeboval bych rozdělat autorádio 4030, nějak na jednu stranu tahaj kazety, ale zjistil jsem, že nemám kód. Mám pouze nějaký kód ke klíčům, ale to asi nebude stejný. Tak jsem to zatím neodpojoval. Lze nějak kód zjistit, pokud to rádio ještě kód nepožaduje. Zkusil jsem napsat do Peugeotu, jestli by mi ho podle vin neposlali, tak mi přišla odpověď, že se mám stavit na nějaké jejich pobočce, kde mi ho zdělej po předložení technického průkazu. To je zdarma nebo vytasím 500kč. Ja sem mel taky takovej problem.Ale radio sem mel kupovany takze technicak sem nemel,tak sem obvolal par koncesionaru a nekde jen technicak,nekde technicak a 500,nekde jen 500 :-D ale pak sem volal do tabora k domanskymu a tam sem jen nadiktoval VIN a jeste ten den mi volali kod.ale uz je to skoro dva roky. Citovat
Kejticka Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Původně zaslal: rkhl Čau, potřeboval bych rozdělat autorádio 4030, nějak na jednu stranu tahaj kazety, ale zjistil jsem, že nemám kód. Mám pouze nějaký kód ke klíčům, ale to asi nebude stejný. Tak jsem to zatím neodpojoval. Lze nějak kód zjistit, pokud to rádio ještě kód nepožaduje. Zkusil jsem napsat do Peugeotu, jestli by mi ho podle vin neposlali, tak mi přišla odpověď, že se mám stavit na nějaké jejich pobočce, kde mi ho zdělej po předložení technického průkazu. To je zdarma nebo vytasím 500kč. Ja mela kod napsany zespoda na radiu..taky jsem nejdriv volala do peugeota a chteli za to prasule..ale pak me pri vymene spojky odpojili baterku...takze me nic jineho nezbylo nez prozkoumat jesi nekde neni napsany nebo jet do peugeota... kdybys ho nenasel panove ze slovenskeho peugeota me ho poslali zadara..treba by ti ho taky poslali... Citovat
rkhl Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 Ja mela kod napsany zespoda na radiu..taky jsem nejdriv volala do peugeota a chteli za to prasule..ale pak me pri vymene spojky odpojili baterku...takze me nic jineho nezbylo nez prozkoumat jesi nekde neni napsany nebo jet do peugeota... kdybys ho nenasel panove ze slovenskeho peugeota me ho poslali zadara..treba by ti ho taky poslali... Tak bohužel na rádiu nebyl. Ty slovenské peugeoťáky by šlo kontaktovat kde? Zkoušel jsem to přes formulář na peugeot.sk, přišla mi odpověď, že je nutná návštěva nějakého servisu. Citovat
Berkoff Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Ja jsem volal do nitry, chteli po me VIN, ze mi poslou kod mailem dyz zaplatim poplatek 500sk, coz sem se rozhodl ucinit, tak jsem poslal VIN, a za dva dny prisel kod na radio bez platby, ale mezi tim jsem ho nasel na radiu, jak uz psala kejticka, ale jestli jsi z SK, tak zavolej do NITRY do servisu, ochotny, a zadarmo me to poslali, pac sem mluvil slovensky Citovat
Berkoff Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 kazdopadne doporucuju az tam budes volat, mluf slovensky, nebo si sezen nekoho kdo to umi, ma to dost vahu, nekdo tady na P-C rikal ze se na nej vyprdli, tak na me ne, nekde ten mail jeste mam ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.