Martin Novotný Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 ja bych skusil ho znova odpojit a znova zadat kod a nebo se skus podívat po jiném čísle a nebo ho vyměň za jiné a lepší na cd pač kazety už nejsou v médě taky mám ještě orygo a chci ho vyměnit ať to líp hraje;):mrk Citovat
radimais Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 no zkousel jsem odpojit baterku porad i na 15min ale porad nic.No na cd by se hodilo ale 306 budu prodavat a kupuju 406.tak uz pro to potrebuju nejak to radio zprovoznit. Citovat
Martin Novotný Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 a nebo skus zajed do peugeot servisu tam by ti ho měli odblokovat:myslim jinak už nevim promiň Citovat
radimais Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 Taky me to napadlo jinak diky za ochotu je to tady super.Jinak dobrou noc.Koukam ze jsi z Mohelnice.Kousek je Kremacov mam tam cast rodinny. Citovat
Martin Novotný Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 tak to jo třeba se známe a ani otom nevíme ale jinak fakt promiň že sem ti nepomohl to sprovoznit:papa Citovat
Joe1 Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Pomýlil som sa pri zadávaní kódu do autorádia clarion a teraz nemôžem zadať ani ten správny,mal som ho zapnuté cca asi 40 min. ale stále tam svieti _ _ _ _ a stále nereaguje na zadanie kódu, je to ešte opraviteľné alebo rádio do šrotu? Bude mi chýbať ovládanie pri volante Citovat
RichVa Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: Joe1 Pomýlil som sa pri zadávaní kódu do autorádia clarion a teraz nemôžem zadať ani ten správny,mal som ho zapnuté cca asi 40 min. ale stále tam svieti _ _ _ _ a stále nereaguje na zadanie kódu, je to ešte opraviteľné alebo rádio do šrotu? Bude mi chýbať ovládanie pri volante Odpoj baterku, po pár minutách znovu zapoj a začni znovu Citovat
Joe1 Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Toto som už skúšal,,bolo odpojené asi 10 min,po zapojení vôbec nereaguje na zadanie kódu, vlastne nereaguje ani na tlačítka.Pochopil by som keby bolo bloknuté malo by vypísať END ,aspon podľa inštrukcií v knižke ale stale tam svietia štyri pomlčky a to je všetko. Citovat
kapa Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Ty čárky - - - - znamená ,že je blokované , dle návodu by po asi jedné hodině mělo chtít znovu zadat kód . Citovat
rolis7 Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Treba podržať cca5 sek. stisnuté tlačidlo na prepínanie band. Mal by sa zmeniť display a potom zadať správny kód. Citovat
Joe1 Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Původně zaslal: rolis7 Treba podržať cca5 sek. stisnuté tlačidlo na prepínanie band. Mal by sa zmeniť display a potom zadať správny kód. Veľká vďaka za radu,funguje to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.