Berkoff Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 no mně jentak naživo neuvidíš já na srazíky nejezdím:papa Taky sem moc nejezdil, jenze, pak prisel olomoucky minisraz, a stalo mi za to jet kuli tomu 200 km tam,a 200 spatky, a od ty doby pokud to jen trosku jde, a neni to moc z ruky, tak jedu, protoze proc jezdit ve dvou nekam do tramtarie, dyz muzes jet na sraz kde je hodne dobrejch lidicek s kterejma se da pokecat ... chapu ze se stydis taky sem mel problem na zacatku s komunikaci, a jelikoz sem bohuzel dost prudas tak nekdy to bylo maso, ale nakonec dycky secko dobre dopadne ...) a clovek si rika ze to bylo faine Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Jako srazy sou super. Nikdy nevis koho tam potkas a co se z toho stane... Citovat
chechet Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic kdes to až na který vrchol vylezl..? to vypadá hezky vysoko:roker neni to moc vysoko. neznamy vrchol o kousek vys nez Mt. Robert (1421 m), Nelson Lakes NP, New Zealand Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff no mně jentak naživo neuvidíš já na srazíky nejezdím:papa Taky sem moc nejezdil, jenze, pak prisel olomoucky minisraz, a stalo mi za to jet kuli tomu 200 km tam,a 200 spatky, a od ty doby pokud to jen trosku jde, a neni to moc z ruky, tak jedu, protoze proc jezdit ve dvou nekam do tramtarie, dyz muzes jet na sraz kde je hodne dobrejch lidicek s kterejma se da pokecat ... chapu ze se stydis taky sem mel problem na zacatku s komunikaci, a jelikoz sem bohuzel dost prudas tak nekdy to bylo maso, ale nakonec dycky secko dobre dopadne ...) a clovek si rika ze to bylo faine jj..no já toho stejně moc nenamluvím.. né-mně to fakt stačí takhle tady Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: peugeotkovic kdes to až na který vrchol vylezl..? to vypadá hezky vysoko:roker neni to moc vysoko. neznamy vrchol o kousek vys nez Mt. Robert (1421 m), Nelson Lakes NP, New Zealand aha:) a víc foteček na netu publikovaných nemáš-že bych se pokochala krásami těch končin? Když tak prosím adresku. Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin Jako srazy sou super. Nikdy nevis koho tam potkas a co se z toho stane... no právě Zůstávám doma! Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: rgot hm,zde mě bylo 17 let krásných 17:) to už ani nepamatuju.. Ale 18 pamatuju:mrk jak jsem mydlila dělat s kámoškou řidičák:aut Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 proc nedas fotku? spousta lidi je zvedavych Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin proc nedas fotku? spousta lidi je zvedavych Jo, dej fotku, jsem taky zvědavej;) [upravil dne 26/7/08 Radek Hurvajz] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin Jako srazy sou super. Nikdy nevis koho tam potkas a co se z toho stane... takovej šikovnej traktorista, to se hodí co:myslim :D:D Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Marlin Jako srazy sou super. Nikdy nevis koho tam potkas a co se z toho stane... takovej šikovnej traktorista, to se hodí co:myslim :D:D no to taky :D:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin Radku me preci znas no to není tak jistý Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin Radku me preci znas Jsem nemyslel tebe ale Peugeotkovicovou, obzvlášť by mě zajimalo jak vypadá když je Člen dne je s 49 příspěvky, píše a píše a píše:D Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Marlin Radku me preci znas no to není tak jistý to ej stara fotka, ted vypadam jinak, jako hobit :D Radku no dobry posteh taky sem si vsiml... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Marlin Radku me preci znas no to není tak jistý to ej stara fotka, ted vypadam jinak, jako hobit :D Radku no dobry posteh taky sem si vsiml... to je ze seče Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 to vim, ale praveze uz nosim kratek vlasy a jiny bryle Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin to vim, ale praveze uz nosim kratek vlasy a jiny bryle Jo tohle je ted Marlin, prostě Hobit no:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.