dancias Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 zdravím,,,schánim všude možně přední čirou optiku na 406..oni to snad nevyrabi,,nemate nekde kontakty nebo odkazy na stranky,,,,diky moc,,,jo a jeste,,,chtle bych sehnat vyfukovy system duplex..poslete odkaz,,diky Citovat
stalmik Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Už se to tu prý mockrát řešilo.. Já se ptal nedavno a téma mi bylo zablokováno tak zkus hledat.. Já sem toho moc nenašel.. Ale obecně bych řekl že s výrobou na 406 to je fakt na nic. Nikde jsem žádný nenašel.. alespoň v ČR je nikdo nemá a že jsem toho obvolal.. Citovat
VIP3R Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Na 406 bohužel neexistují žádná jiná sériově vyráběná přední světla než originál... Co se týče duplexu, tak to je individuální záležitost a myslím, že sériově se to taky nedá sehnat - každopádně v nějakém normálním servisu, co se zabývá výfuky, by ti to měli umět udělat na míru. PS: Stačilo to sem dát jednou. Citovat
f3Rd@ Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 jedina moznost je prekopat to na novy model, ale na to bych se asi vyprdl. A nebo me ted jeste napadlo, necha vybrousit svetla do hladka (ale myslim ze musi byt sklenene) a pak dat bi-xenony. Ale neni to zrovna levny a nevim jestli ma stary model skleneny svetla. Citovat
subin Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Ne má plast,taky jsem to už řešil a bez šance,zatím jsem na nikoho nenarazil.Někde sem zahlíd napasované světla ze 306-ky,ale nebylo to ono Citovat
čakom Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 tady je něco o překopání ze starýho modelu na nový Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.