pažoutek Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Čaute, chtěl bych na svoji 309, 1.9D r.v. 1994 dát sportovní filtr, ale vůbec nevím jakej. Nemohl by my někdo poradit, kterej je dobrej a tak, já vůbec nemám ponětí. Díky Citovat
Kdo Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 S filtrem ti neporadím, ale chci se zeptat, jestli by nestačilo svůj dotaz vložit jen jednou?? Citovat
pažoutek Odesláno 2. květen 2008 Autor Odesláno 2. květen 2008 jo sory, ani nevím jak se mi to podařilo:myslim Citovat
Creams Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 To máš uplně jedno jaky tam dáš filtr ) stejně ti to nic nepřidá ) většinou se filtry dávají na design pokud nemáš nijak dále provedeny úpravy. Takže klidně kup kterej se ti líbí. To je můj osobní názor Citovat
Guest Lidri!!! Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Filtr tam dej je to základ, záleží jen na tobě kolik do toho chceš vrazit!do 1600kč seženeš filtry green,nebo KN jako mám já a maximální spokojenost!a nebo levnější varianta tak do 500kč nějakej obyčejnej, já ho dal bráchovi do auta, sice skoro nic nepřidá ale zvuk se parádně zlepšil!už kvůli zvuku je to dobrá věc, takže já sem pro abys ho tam narval:super Citovat
pažoutek Odesláno 2. květen 2008 Autor Odesláno 2. květen 2008 no mám vybraný tady tento, http://www.kmobchod.cz/tuning/sportovni-filtr-vzduchovy-konicky-otevreny-60-90-mm-A-4214-1292 tak si myslím, že by mohl být OK. Co myslíš?? Chci to právě kvůli zvuku, myslím, že to výkon moc nepřidá, ale to mi vůbec nevadí, auto mi valí už tak docela good. Citovat
Fakir Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Co myslíš, že ti ten filtr asi tak udělá se zvukem toho chrochtáku? Bude to dělat kadle-kadle hlubším hlasem? Souhlasím sice s Lidri, že filtr je základ, nicméně si myslím, že na tvůj motor jsou to vyhozené peníze. Citovat
Creams Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 jj vyhozeny a zvláště když tenhle filtr stoji 250kč od Jacky sport takže platit za něj skoro 600kč bych nedal ! Raději kup origo a nech to tak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.