jety Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Zdarec Peugeoťáci? Začalo mi při řazení něco vrzat v okolí řadící páky, je to jak kdyby třela guma o gumu, ale stupně jdou zařadit v pohodě! Nemáte s tím někdo skušenost, jestli to třeba stačí někde promáznout. Díkes:myslim Citovat
lordlacik Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Je možné že práve hneď pri radiacej páke Ti to vŕzga. Pravdu povediac aj mne. Aj ja si to musím nadžabať vazelinou. Citovat
tomingo Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Riešil a vyriešil som to už dávnejšie: Citovat
freetimer Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Mně to dělá taky, ale z toho druhého fóra jsem nějak nepochopil kde to vlastně přesně vrže, nemohl bys prosím přiložit foto nebo nějak přesněji mně navigovat? díky Citovat
tomingo Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Tak som sa k tomu konečne dostal, ale nedalo sa to nijak schopne cvaknúť... Snáď sa zorientuješ. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.