Langyson Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 NO já mám 195/60 R 15 a zatím jsem nenarazil na problém, že by to škrtlo. Ikdyž je fakt že v techničáku mám předepsáno 195/55 R 15 Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Southie, bez toho papiera si asi v prdeli... Lluciano Tak vidis Sorry, ja som si zase nevsimol, ze mas naftak... Ja som sa nad tym tiez uz pozastavoval, preco naftak nemoze, myslim ze to bude kvoli tazsiemu motoru, a tym padom asi na nerovnostiach viac lieta. Ale to je len moj duchaplny nazor, neviem si to inak vysvetlit. Ja som mu tam ten manual hodil pred ksicht, a musel akurat drzat hubu. Zacal ale odomna pitat tie typove listy kolies... Som povedal, ze kola sa budou este len kupovat, ale najskor som sa chcel uistit, ci si ich tam budem moct zapisat... Citovat
Southie Odesláno 29. duben 2008 Autor Odesláno 29. duben 2008 no v planu mam jezdit i bez zapisu do TP.. ale v peugeotu se stavim a zkusim se optat.. pak teprv zkusime blackmarket a znami na policajtech apod .. kdyz ani to ne, tak doufat ze se nikdy nic nestane :X Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Southie, ty mas benzinovu verziu ... Ked mas manual, chod tam s tym, ako sme pisali vyssie, tak pre benzin su 15 ky povolene... A jako ja hovorim, v TT to povolili, len byt treba trochu drzi, popripade si vypitat i nadriadeneho... Citovat
Southie Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 jj zkusim to.. jeste na nekolik rad jinde sem zkusil napsat primo do alessio jestli by neposlali typovej list.. prej sou obcas vstricny pri zadani typu kol a typu auta posilaj typovy listy i s osvedcenim TUV... tak uvidime co je na tom pravdy Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 OK, ten manual mas ? Teda tu prirucku od auta kde je to pisane Citovat
Southie Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 vcera sem nasel jen servisni knizku ale manual ne-e.. same komplikace Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 No nemam doma skener, ale moze skusit odfotit a pastnut sem tie stranky A inac rozmyslam ci to neni aj v servisne knizke vzadu ... Citovat
Southie Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 hledal sme to tam a nikde nenasel.. takze pokud bys mi naskenovane stranky s timhle hodil na mejlik byl bych mooooc vdecny... ac se muzu kdyztak ohanet co nejvic lejstrama Citovat
Southie Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 jinak krasna hudba pro me usi a pro kazdeho kdo chce zapsat kola do TP a nema typovy list (alepson u alessio to resej naprosto vstricne) vcera jsme odeslal mejl s dotazem jak se dostat k typovemu listu po koupy kol z druhe ruky odpoved: \"Dobrý den, k vystavení dokumentů k zapsání ráfků do TP je zapotřebí znát: Kola: Model - Futura Velikost - 7x15 Rozteč - ET - Auto: Výrobce - Model- Obsah - KW- Vaše korespondenční adresa:\" Citovat
Lluciano Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: Southie hledal sme to tam a nikde nenasel.. takze pokud bys mi naskenovane stranky s timhle hodil na mejlik byl bych mooooc vdecny... ac se muzu kdyztak ohanet co nejvic lejstrama Manuál (ve fj a na starý model) mám doma, ještě dneska můžu naskenovat a poslat. Jinak Ti posílám na mail co by se Ti mohlo hodit, jen je to z manuálu už na novější model. Citovat
Southie Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: Lluciano Původně zaslal: Southie hledal sme to tam a nikde nenasel.. takze pokud bys mi naskenovane stranky s timhle hodil na mejlik byl bych mooooc vdecny... ac se muzu kdyztak ohanet co nejvic lejstrama Manuál (ve fj a na starý model) mám doma, ještě dneska můžu naskenovat a poslat. Jinak Ti posílám na mail co by se Ti mohlo hodit, jen je to z manuálu už na novější model. dekuji moc .. urcite by se mi hodila stranka kd ebude videt ze 306tky muzou mit r15 - pokud je to to co si mi poslal tak supa.. jak rikam cim vic papiru v ruce az se budu hadat s federal cars v liberci, tim lip [upravil dne 30.4.2008 Southie] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Tu su slubene fotky [upravil dne 6/5/08 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 2 [upravil dne 6/5/08 Lubk0] [upravil dne 6/5/08 Lubk0] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Sorry za tu velkost, zabudol som ich zmensit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.