Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Southie, bez toho papiera si asi v prdeli...

Lluciano

Tak vidis :) Sorry, ja som si zase nevsimol, ze mas naftak... Ja som sa nad tym tiez uz pozastavoval, preco naftak nemoze, myslim ze to bude kvoli tazsiemu motoru, a tym padom asi na nerovnostiach viac lieta. Ale to je len moj duchaplny nazor, neviem si to inak vysvetlit.

Ja som mu tam ten manual hodil pred ksicht, a musel akurat drzat hubu. Zacal ale odomna pitat tie typove listy kolies... Som povedal, ze kola sa budou este len kupovat, ale najskor som sa chcel uistit, ci si ich tam budem moct zapisat...

Odesláno

no v planu mam jezdit i bez zapisu do TP.. ale v peugeotu se stavim a zkusim se optat.. pak teprv zkusime blackmarket a znami na policajtech apod ;).. kdyz ani to ne, tak doufat ze se nikdy nic nestane :X

Odesláno

Southie, ty mas benzinovu verziu ... Ked mas manual, chod tam s tym, ako sme pisali vyssie, tak pre benzin su 15 ky povolene...

A jako ja hovorim, v TT to povolili, len byt treba trochu drzi, popripade si vypitat i nadriadeneho...

Odesláno

jj zkusim to.. jeste na nekolik rad jinde sem zkusil napsat primo do alessio jestli by neposlali typovej list.. prej sou obcas vstricny pri zadani typu kol a typu auta posilaj typovy listy i s osvedcenim TUV... tak uvidime co je na tom pravdy ;)

Odesláno

No nemam doma skener, ale moze skusit odfotit a pastnut sem tie stranky :) A inac rozmyslam ci to neni aj v servisne knizke vzadu ...

Odesláno

hledal sme to tam a nikde nenasel.. takze pokud bys mi naskenovane stranky s timhle hodil na mejlik byl bych mooooc vdecny... ac se muzu kdyztak ohanet co nejvic lejstrama

Odesláno

jinak krasna hudba pro me usi a pro kazdeho kdo chce zapsat kola do TP a nema typovy list (alepson u alessio to resej naprosto vstricne)

vcera jsme odeslal mejl s dotazem jak se dostat k typovemu listu po koupy kol z druhe ruky

odpoved:

\"Dobrý den,

k vystavení dokumentů k zapsání ráfků do TP je zapotřebí znát:

Kola:

Model - Futura

Velikost - 7x15

Rozteč -

ET -

Auto:

Výrobce -

Model-

Obsah -

KW-

Vaše korespondenční adresa:\"

Odesláno
Původně zaslal: Southie

hledal sme to tam a nikde nenasel.. takze pokud bys mi naskenovane stranky s timhle hodil na mejlik byl bych mooooc vdecny... ac se muzu kdyztak ohanet co nejvic lejstrama

Manuál (ve fj a na starý model) mám doma, ještě dneska můžu naskenovat a poslat. Jinak Ti posílám na mail co by se Ti mohlo hodit, jen je to z manuálu už na novější model.

Odesláno
Původně zaslal: Lluciano

Původně zaslal: Southie

Manuál (ve fj a na starý model) mám doma, ještě dneska můžu naskenovat a poslat. Jinak Ti posílám na mail co by se Ti mohlo hodit, jen je to z manuálu už na novější model.

dekuji moc ;).. urcite by se mi hodila stranka kd ebude videt ze 306tky muzou mit r15 - pokud je to to co si mi poslal tak supa.. jak rikam cim vic papiru v ruce az se budu hadat s federal cars v liberci, tim lip ;)

[upravil dne 30.4.2008 Southie]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...