Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych co maju nieco spolocne s levom:potlesk

Pred nedavnom som sa aj ja stal stastnym majitelom 307sw, zatial som s karou spokojny, ale mam niekolko otazok. Ak sa nenahnevate, napisem vsetky sem, lebo este nie som zbehly na tomto fore a hladanie pribuznych tem by bolo na dlhe lakte.

tak, idem na to:

- vsade sa uvadzaju motory 66/79/100kW - ja mam v TP 81kW - niekto sa pomylil?

- auto je dovoz, predavajuci mi nedal k nemu servisnu knizku, ale niekde som tu videl, ze cez VIN sa da relativne vselico pozistovat - mozete pomoct aj mne? Moje VIN-ko VF33HRHSB83014075

- na niektorych 307mach som si vsimol, ze auto pipa ak nemate zapnuty pas, zamkne sa same pri rozbehu - mne to nejako nefakci - cim to je?

- ohladom RT-3 - na jednom linku som tu nasiel link na update firmware, ktory som si stiahol, pretoze som nemal ani systemove CD a potreboval som zmenit jazyk, lenze posledna verzia tam bola 3.42, ktoru som mal aj ja - chcel by som vediet, ci je niekde aj novsia, lebo RT-cko mi neprehrava mp3 a ani nezobrazuje cd text - bol som sa popytat aj v servise, ale tam najprv nevedeli o com hovorim a potom pytali 2tis. za systemove CD, za mapy SK,CZ 9tis /za 10tis som zobral PDA z GPS/

- nema niekto na predaj tlacenu prirucku uzivatela v SK alebo CZ? - nieco mam postahovane, ale chcel som original a v Peugeot-e mi povedali, ze to sa dodava len k novemu autu,

Zatial asi vsetko, casom bude toho asi viac, lebo zatial sa s nim len oboznamujem. Prajem vsetkym vela stastnych km:super

[upravil dne 6.6.2008 Nema307sw]

[upravil dne 6.6.2008 Nema307sw]

post-0-14109600933483_thumb.jpg

Odesláno

Vymáznout SPZ a pak na fórum napsat VIN mi nepřijde zrovna bezpečné! Doporučuji co nejdříve editovat a když tak poslat někomu důvěryhodnému na mail.

Odesláno
Původně zaslal: Dalick

Vymáznout SPZ a pak na fórum napsat VIN mi nepřijde zrovna bezpečné! Doporučuji co nejdříve editovat a když tak poslat někomu důvěryhodnému na mail.

A to jako proč,když je VIN pod předním oknem vystaveno kolemjdoucím;)

Odesláno
Původně zaslal: marčelino7

Tak jsem si dnes pohrál s maskou:D a chci se zeptat kde se dolívá převodový olej a koli ho tam asi vleze 1.6 HDi 5kvalt dík

naco ti je vediet kde sa leje prevodovy olej?? myslim ze to nebudes potrebovat \"nedolieva sa \" inak pekne auticko zelam ti vela spokojnosti :papa

Odesláno
Původně zaslal: Neophyte

for robozv:máš moooc fajné kola,koukám na ně,nádhera :potlesk

dakujem mam novu zabavku ucim sa pracovat vo photoshope inak su to obyc 15\" kuk sem

dufam ze ma za toto neukamenujete :bacha

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hlásim sa do klubu 307 1,6 16V. Vlastnim ho dva mesiace a zatiaľ spokojnosť. Kúpené na Slovensku po prvom majiteľovi, rok výroby 2003 najazdených 72000 km, dúfam, že sú poctivé.

VIN VF33CNFUB82837533.:papa

Odesláno
Původně zaslal: sup

Hlásim sa do klubu 307 1,6 16V. Vlastnim ho dva mesiace a zatiaľ spokojnosť. Kúpené na Slovensku po prvom majiteľovi, rok výroby 2003 najazdených 72000 km, dúfam, že sú poctivé.

VIN VF33CNFUB82837533.:papa

super Slovenská rodinka 307čiek sa nam pekne zacina rozrastat bravo bravisimo :potlesk mohol by si prihodit foto a nejake blizsie info. inak ti prajem vela km bez nehody a poruch

Odesláno
Původně zaslal: Ivona

:papa Taky se hlásím do klubu, asi týden mám 307 HDi 66kw a zatím vychytávám mouchy, snad bude spolehlivá jako moje stará 306.

ties ta zdravim a to myslis ake muchy za ten tyzden?

• O 2 měsíce později...
Odesláno

No když se pochlubil pavel.n, který mě do 370 SW zlákal, tož se musim pochlubit též.:roker

[upravil dne 5.9.2008 Sniper]

post-0-14109601981706_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...