Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: dodino

konektory ktore su dolezite su jedinecne,su spravene tak aby sa nedali zasunut nikde inde len do spravnej zasuvky.a sviecky su zapojene tak ze prvy valec som pocital od rozdelovaca.teda je najblizsie k rozdelovacu.a pozeral to aj autoelektrikar.nemoze byt zavada to ,ze hadicka ktora odvadza benzin od vstrekovaca je tensia ako ta ktora benzin privadza?nemal som totiz poruke hrubsiu.

Tak zrovna tyhle dva konektory u 205/309 jdou zaměnit. Liší se jen barvou. Proto jsem to i napsal. Protože jsem to už i párkrát řešil....

Odesláno

no to by mohlo byt ono lebo predchadzajuci system bol elektronicky karburator a teraz je tam vstrekovac.ale vstrekovac viditelne vstrekuje benzin.ale mozno je tam treba nieco zapojit cez poistku.poistkova skrina ostala povodna ale ked som ju porovnaval so starou tak su rovnake.vie niekto kde ma byt poistka vstrekovaca?je to rocnik 90 alebo 91.

• O 2 týdny později...
Odesláno

poistky som osadil pre istotu vsetky.takze ziadne prazdne miesto pre dalsiu poistku.trochu som do toho vrtal ale nieco mi zacalo stahovat baterku.lava smerovka neblika ale na palubovke blika 2krat rychlejsie ako prava.asi bude auto predane na suciastky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...