Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam p-205 s motorom TU3CP teda riadeny karburator solex.kedze my i ten karburator zatial blbol kym sa uz motor nepodaril nastartovat, rozhodol som sa karburator vymenit za jednobodovy vstrek Bosch.mal som k dispozicii taky isty motor ktory bol uplne funkcny.takze som vybral karburator aj s nasavacimy parohami a namontoval som jednobodovy vstrek.vymenil som aj:

komplet kabelaz od riadiacej jednotky po poistkovu skrinu.

riadiacu jednotku.

benzinovu pumpu aj s nadrzou.

rozdelovac.

indukcnu cievku.

lamda sondu.

a motor aj tak nejde nastartovat.sviecky davaju iskru,benzinovu hadicku v privode do vstrekovaca natlakuje ale nie som si isty ci pumpa dava spravne mnozstvo benzinu.alebo som nieco v elektrike nieco zle zapojil.vsetky elektricke veci funguju spravne.uz sa na to pozerali 2 elektrikari ale nevedeli si poradit.robil niekto z vas uz prestavbu zo solex na jednobodovy vstrek?pripadne poradit kde by som mal este pozriet?

Odesláno

no nevim, ale napadá mě, jestli tam máš čidlo teploty vody pro ecu. bez ní to taky někdy nejde nastartovat. Je zašroubovaný v domečku termostatu, je dvojdrátový a modrý nebo zelený... :myslim

Odesláno

vstrekovat to vstrekuje ale asi nejak slabo.skusali sme aj pri startovani vstreknut benzin s injekcnou striekackou priamo do nasavacieho hrdla ale nic.z termostatu mi ide iba jeden kabel s cervenym konektorom a snimac otacok,predpokladam ze je to cidlo pripevnene blizko ozubeneho kola pri stitku cisla motora.tak z toho cidla vedu 3 kable do zasuvky ktora je pripevnena na indukcnej cievke.

Odesláno

A co čidlo na teplotu v prostoru motoru, je to takovej keramickej váleček přinejtovanej za expanzkou ke kastli zároveň s držákem na hadici vody, pokud je ten odpojenej, tak to taky nejde nastartovat.

A co vyblikat přes klíček, šlo by? Dost by to napovědlo.

Odesláno

cidlo teploty v motorovom priestore ja zapojene a cez klucik to nepojde vyblikat lebo riadiaca jednotka bola vybrata z fungujuceho motora a tam nebola ziadna porucha.taraz je napojena na iny motor ale ten sa mi este nepodarilo nastartovat.ten 2pinovy konektor pod termostatom je tiez zapojeny.

Odesláno
Původně zaslal: Vopičí

A co čidlo na teplotu v prostoru motoru, je to takovej keramickej váleček přinejtovanej za expanzkou ke kastli zároveň s držákem na hadici vody, pokud je ten odpojenej, tak to taky nejde nastartovat.

To není čidlo na teplotu, ale předřadný odpor vstřikovacího ventilu....

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

Původně zaslal: Vopičí

To není čidlo na teplotu, ale předřadný odpor vstřikovacího ventilu....

Tak to se omlouvám:mad:

[upravil dne 27/4/08 Vopičí]

Odesláno

Proč to dělat jednoduše. když to jde složitě.

Místo toho Solexu jsi mohl dát nakrásně karbík BS ze Š100 a jezdilo by ti to stejně. ( Možná v současnosti o něco líp ;) )

Rozhodně přeji hodně štěstí při rozcházení elektronického motoru.

Odesláno

to je pravda ale potom by som musel emisnu kontrolu a stk neustale podplacat.ale je mozne ze ako posledne riesenie to urobim.chce to len malickost---zohnat spravny a funkcny karburator.

Odesláno

Nejsou přeházený kabely ke svíčkám? A nejsou přehozený kabely od toho čidla teploty vody s kabelem spínače zpátečky?

Odesláno

konektory ktore su dolezite su jedinecne,su spravene tak aby sa nedali zasunut nikde inde len do spravnej zasuvky.a sviecky su zapojene tak ze prvy valec som pocital od rozdelovaca.teda je najblizsie k rozdelovacu.a pozeral to aj autoelektrikar.nemoze byt zavada to ,ze hadicka ktora odvadza benzin od vstrekovaca je tensia ako ta ktora benzin privadza?nemal som totiz poruke hrubsiu.

Odesláno

Ono není auto jako auto no. Já měl dřív ulámaný zadní držáky (takový ty kuličky) na pojistkovce a hrozně mne to štvalo, protože tam jen tak plandala. Tak sem si sehnal jinou, ale nevšiml jsem si:mad::mad::D:D, že na ní je o 1 pojistku míň a místo jedný zdířky na dvojkonektor tam byla zdířka na trojkonektor. Po urputným přepojení kabelů mi auto nechtělo chytnout a nešla stahovat střecha:D:D....pozdějš jsem zjistil, že chybějící pojistka byla pojistka vstřikovače a ten dvojkonektor byl právě od střechy. Ale to už mi bylo fuk, protože jsem už měl zase sehnanou dálší a tentokráte 100% stejnou pojistkovku.

Jinak se omlouvám tak trochu za :xvul:xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...