Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik Vám to papá? aneb spotřeba

Recommended Posts

Odesláno

Jo vše má své pro a proti........jo vím že je to dost ale za kvalitu se platí....nedám to nějakým podvodníkům,kteří jsi vemou třeba 5000 a bude se mi srát auto a co potom....já prostě věřím jen jim......už jsem tam měl 406tku a max.spokojenost a i po prodeji jezdí jak čert....hold se s chipovaným autem musí jinak jezdit a jinak se k němu chovat....tak jak jsem psal výše......

Odesláno

Co ti těch 160 koníků papká??

Moje zkušenosti s čipováním jsou taky dobré. Měl jsem novou Lagunu 1,9 DCi 120k, ale ve městě byla neskonale líná. Požádal jsem čipaře, aby mi ji poladili tak, že mě maximálka nezajímá, ale že chci zvýšit výkon v nižších otáčkách a tak mi to udělali. Nebylo to moc pocitově znát, ale spotřeba šla dolů o cca 0,5 l. Stálo mě to u renomované firmy před 4 lety 8000 Kč. Teď to dělají u 407 2,0 HDi za 16900 Kč, ale tehdy tam mělí taky nějakou takovou nesmyslnou cenu a bez smlouvání mi to udělali za 8tis.

Guest jaroslavpleger
Odesláno

Já jsem si nechal v Brně čipovat 406 HDi, 2 litr, slabší motor,který měl pak 114 PS,spotřeba šla opravdu dolů,celoročně jsem jezdil 6,1 litrů na100 km (vlastním propočtem, PP nebyl), Chorvatsko 5,8. Stálo mě to 6000 Kč,jezdil jsem s ní bez problému 3 roky a když jsem ji přes bazar prodal,během týdne,prodávající mě sdělil,že to bylo díky čipování.Teď mám od února 08 407 SW, 1,6 HDi, 80 kw, 110 PS,ročník 2005. Nechal jsem provést opět čip v Brně (že to bylo druhé auto tak to bylo za 5000,-).Zvýšili tam o něco točivý moment a PS na 130. Je to znát,hlavně na akceleraci a hlavně 4 a 5 má pěkné zrychlení. před tím to bylo na tu váhu vozu slabé. Jestli se mi upravila spotřeba to nevím,před čipem jsem to nehlídal. Teď mám skutečnou spotřebu kolem 6,4 litrů(PP ukazuje podstatně míň). Nejsem s tím moc spokojený,představoval jsem si spotřebu menší než u 406. Od února mám najeto přes 13000km.

Odesláno
Původně zaslal: xytron

Peugeot 407 SW 2005 2,0hdi 8,2 litru na 100Km

Tak to máš tu spotřebu docela velkou, jestli je to opravdu v naftě.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: pkr

Tak jsem se vrátil z dovolené: najeto 3135km , spotřeba podle PP 5,8 , podle tankování 5,7.:super

Za tohle jezdím já.A město tak 6,2.

Myslím, že je tady na fóru víc majitelů 407, co jezdí za míň, než píšeš.Ale možná, že na to u tebe bude mít vliv ten ucpanej FAP.

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

Proč pořád porovnáváte 406 se 407?407 je těžší a taky je tam nesrovnatelně víc elektroniky!Toto vše se projeví i na spotřebě:papa

Souhlas a navíc FAP s tím spojené přísnější emice apod...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...