Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

skušal som hladanie ale nenašiel som tak sa snad nič nestane ked sa spýtam a pri najhoršom to najdete a sprdnete ma ale moja otazka je v servise u znameho nie v peugeote som si daval robit servis čiže vymenu všetkých filtrou oleja sviečok atd po 60tis KM a povedla mi vraj nikde nenašiel palivovy filter že tam mam len v čerpadle neake sitko a to je všetko ?? može to byt pravda ? lebo kamoš mi spominal že ani jemu ho nemohli najst a nakoniec hpo mal niekde pri zadnej naprave od nadrže aj ked išlo o opel astra ale mohol by som ho mat tiež niekde skovany alebo fakt 307 1,4i 16V r.v.2004 60Kw motor nema palivovy filter? kde zistim púravdu ? wdaka moc za realne odpovede:myslim:papa

Odesláno

Opravdu Frantíci věří, že i náš benzín odpovídá v čistotě určité normě a tak bys palivový filtr moh najít pouze u vozidel pro jižní ameriku apd. Na 307 1,4 benzin. filtr není. Pokud ho tam chceš, tak ti poslouží jakýkoliv např. od Škody. Ale dal bych ho do motorového prostoru. Měnit filtr u nádrže, tak to musíš na hever a benzin ti stejně zateče do rukávů...

Odesláno

aha super teda ... tak wdaka moc ..mi to pripomina zase navrat ku starým skodovkam ked sa dorabal palivovy filter :D by ma nenapadlo že to budem zase mat robit pri takom aute ako je peugeot :D:D:D samozrejme srandujem ked frantici predpokladaju kvalitu benzínu na inej urovni hold musime sa zabezpečit sami ... ale tak aspom som sa ujistil že je to naozaj tak ..a tiež je pravda že neni problem neaky filter tam dat len ma skor zaujima či je to neako akutne potreba ...tý čo ho tam nemate dorabali ste ho tam či verime našim benzínkam:myslim:myslim

Odesláno

Věř jedině sobě :D:D

Dal bych tam hned ten průhledný filtr a je klid. :myslim

Benzínkám nevěřím--žádné!!!! Krade se všude :myslim

[upravil dne 27/4/08 ozzy1956]

Odesláno

hm.. no tak asi to tak aj urobím.. takže netreba žiadne vymýšlane filtre stači obyčajy priesvitný ked tam šupnem a hotovo? alebo je to už jedno či priesvitný alebo neaky kvalitnejši... noo tak sa na to mrknem wdakaa :super:papa:papa

a s tými benzinkami maš pravdu už nikdy na slovnaft som natankoval a zaplatil som za to že mi nič nešlo do nadže nechodím tam ale nemal som čas tak som skočil a len tak za 200 kym dojdem po dalšiu pumpu a ked som otočil klučikom a prešiel kusok pozeram že mam taky istý stav v nadrži a aj palibný počitač mi to potvrdil ale už som sa nechcel vracat a hadat sa s nimi za 200sk nech sa nažeru ako sa povie ale už tamnikdy nenatankujem sviňe užernícke ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...