Maroš Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 P406 2,1td .Prajem pekny den.Chcem sa opytat kde je lepsie dat si menit rozvodovy: 1, Servis Peugeot -kde daju original diely peugeot 2, Hocjaky servis - kde sa daju diely od neviem kadial a ci maju na to fakt vsetky pripravky-riziko asi nekvalitneho materialu a fuserskej prace?! Ja sa v tomto nevyznam a mozno sa mylim a rad si necham poradit,lebo v maji to chcem dat vymenit. Ak mate nejaky lepsi napad odkial zohnat diely a akeho vyrobcu dielov uprednostnit a komu to dat urobit tak sem s tym. Mozem cele zapadne slovensko Dakujem Citovat
Honzin Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Těžká rada, origo servis může být dobrý i k ničemu, neznačkový může být super, ale i nemusí. Já bych to takto nerozděloval a raději se držel referencí na konkrétní servis. Osobně nemám dobré zkušenosti s origo Peugeot servisem, raději třeba i neznačkový ale ten, který se na Peugeoty zaměřuje, aby s nimi měl zkušenosti. A origo díly Ti tam dá kdokoli pokud je budeš chtít. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 No nazdar... Takze ja som zo zapadu Nebyvas ani daleko odomna. Kusok od Trnavy poznam jedneho super mechanika, je dost lacny a robi kvalitnu robotu ... Keby si sa chcel dohodnut, neni problem, opytam sa ho. Co sa tyka dielov, vecsinou ich kupujem sam. V trnave je celkom dobry obchod na diely, kde ty typek otvorene poradi, aku znacku atd. Ja sa osobne vzdy dohodnem s tym mechanikom ake diely bude potrebovat, on mi nadiktuje, ja ich kupim a dovlecem mu auto aj s novymi dielmi. Zhodou okolnosti, kamarat ktory mi ho odporucil mal tiez 406 2,1 SRDT 12V vo vybave Executive. Praskol mu rozvodak a odjebal si motor :bojim Ten typek mu ten motor spojazdnil, a aj mu robil nove rozvody. A robotu odviedol kvalitnu. Mne teraz menil tesnenie pod hlavu, prebrusoval mi dosadacie plochy a menil tesnenia, auto ide ako nove. Takze ked budes chcet staci sa dohodnut. Citovat
escorpion Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Původně zaslal: Honzin Těžká rada, origo servis může být dobrý i k ničemu, neznačkový může být super, ale i nemusí. Já bych to takto nerozděloval a raději se držel referencí na konkrétní servis. Osobně nemám dobré zkušenosti s origo Peugeot servisem, raději třeba i neznačkový ale ten, který se na Peugeoty zaměřuje, aby s nimi měl zkušenosti. A origo díly Ti tam dá kdokoli pokud je budeš chtít. Úplne súhlasím. Mám lepšie skúsenosti s neznačkovými servismi ako origo. Len musíš mať referencie, tiež som dal na známych a už 5 rokov nechodím inde len do neznačkového. Origo servis navštívim len keď je to nutné, lebo neznačkový servis nemá ten či onen prístroj. Ale keď máš šikovný neznačový servis tak ti indikujú závadu aj bez diagnostiky a samozrejme ju aj opravia bez toho aby vymenili polovicu auta. Žiaľ aj po výmene, či oprave často krát musíš ísť na diagnostiku, aby ti hlásenie chyby vymazali, keďže chyba je idstránená, len počítač si to ešte neuvedomil. Ja odporúčam, neorigo servis dobrými referenciami. veľa štastia Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Pre porovnanie cien pre vymenu tesnenia pod hlavou Peugeot VS Neoriginalny servis (ten co som ty odporucal) Peugeot tesnenie: 1410SK s DPH praca, vymena tesnenia 3600SK s DPH (4,5 hodiny prace po 800SK) vybrusenie dosadacich ploch 2000SK (1hodina zlozitejsej prace - 2000SK) diagnostika 950 SK (ci chcem alebo nechcem, musi to prejst diagnostikou, ako v peugeote povedali) Vysledna suma 7960SK s DPH. Na vymenu dalsich tesneni som sa radsej nepytal. Neorig servis co som ty odporucal. Tesnenie pod hlavu: 560SK Tesnenie vyfukoveho potrubia: 18SK Tesnenie na sacie potrubie: 20SK Tesnenie na termostat: zdarma od neho Vymena tesnenia: 1500Sk Prebrusenie dosadacich ploch: 500SK Cena celkom 2598SK s DPH. Usetril som viac ao 5300SK. Navyse vymenil aj ine tesnenia. V peugeote by som este musel menit vodu v chladici za novu, dany technik mi ju zachranil, ta trocha co vytiekla dolial vlastnu. V inych servisoch v Trnave chceli len 3000SK za pracu s prebrusenim A spokojnost maximalna. Rozvody meni bezne ... Citovat
roxbury7 Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Sewa . Napíš prosím na moj mail nejaké tie servisy z Trnavy. Ja by som potreboval servis na klimatizáciu,ale možu byt aj normal servisy. Dík. Som od Trnavy:papa Citovat
qity3 Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Posli aj mne cislo na toho mechanika ak sa da diik Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 No co sa tyka kliimi, tak ked chces standardny rychloservis, ako naplne, cistenie a podobne, to chod do ROUT 66, maju dobry rychloservis, a na taketo veci su dobry. Ked potrebujem nejaky rychloservis, tak chodim tam.... \"Autoservis 66 Suchovská 12, Tel.: 033 / 554 5152, Fax: 033 / 554 5153, Mobil: 0911 616 331, E-mail: servis66@stonline.sk Opravy všetkého druhu, opravy elektroinštalácií, diagnostika, pneuservis, geometria\" Ale tam fakt iba na rychloservis, neodporucam nic ine. Pokial sa jedna o diagnostiku, pozretie auta na zdvihaku, capi, tlmice, ramena, torzne tyce, geometrie, klimy, olej, filtre a podobne, to vsetko je dobre u nich. Vecsinou tam robia mlady, ale na taketo veci su dorby. Celkom im to ide, a pri vsetkom mozte byt. Inac da sa s nimi dohodnut bez blovka, vtedy su ozaj lacny. Priklad: Na punte 1,7 TD som mal podvozok v nehoraznom stave. Tak som ho tam supol. 4x novy tlmic, vsetky capy, torzne tyce, manzety s vazelinou + geometria ma vysla cakom prask material aj s robotou na 9800SK. Ale podvozok isiel ako novy, a setko to mali do dvoch hodin hotove... A pekne som si pobehal zatial pod autom a pozertal som co treba este dorobit :D Ale co sa tyka toho mali tam najlacnejsie diagnostiky (450SK) , geometrie (550SK) a servisi klimatizacii. Ale hovorim, nic zlozitejsie tam nedavajte, to uz by som sa o to bal. Poznam este jeden dobry servis Autodielňa Poláček Kozácka 9, Mobil: 0905 277 719 Opravy osobných a dodávkových vozidiel Ja som tam osobne nebol, ale kamarat si tam svojho peugeota nechava opravovat stale. Napriklad spominanu vymenu tesnenia pod hlavou mi ponukol 3000Sk robota s vybrusom, plus tesnenia, tj nejakych 3600SK. Tj sice o 1000 drahsie ako u toho mojho, ale stale lepsie nez autorizovany peugeot. Robia tam poctivo, a nezanedbavaju. Pokial na nieco pridu pocas opravy, hned volaju, a dohodnes sa s nimi co a ako. No a ja poznam tamtoho typka a este mam dobreho autoelektrikara A este PASTOREK je dobry servis man Cisla na toho majstra vam posielam do mailu A sorry ked som bol Citovat
Bruno Sýkora Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: Lubk0 No nazdar... Takze ja som zo zapadu Nebyvas ani daleko odomna. Kusok od Trnavy poznam jedneho super mechanika, je dost lacny a robi kvalitnu robotu ... Keby si sa chcel dohodnut, neni problem, opytam sa ho. Co sa tyka dielov, vecsinou ich kupujem sam. V trnave je celkom dobry obchod na diely, kde ty typek otvorene poradi, aku znacku atd. Ja sa osobne vzdy dohodnem s tym mechanikom ake diely bude potrebovat, on mi nadiktuje, ja ich kupim a dovlecem mu auto aj s novymi dielmi. Zhodou okolnosti, kamarat ktory mi ho odporucil mal tiez 406 2,1 SRDT 12V vo vybave Executive. Praskol mu rozvodak a odjebal si motor :bojim Ten typek mu ten motor spojazdnil, a aj mu robil nove rozvody. A robotu odviedol kvalitnu. Mne teraz menil tesnenie pod hlavu, prebrusoval mi dosadacie plochy a menil tesnenia, auto ide ako nove. Takze ked budes chcet staci sa dohodnut. Môžeš aj mne poslaťkontakt na toho servisáka? Citovat
comm Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 inac ked is sikovny tak si to vymenis aj doma nie je to tazke. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.